Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 10 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze erotische Netflix-thriller uit Mexico is een hit in Nederland

De Mexicaanse erotische serie Oscuro Deseo behoort tot de best bekeken films en series van dit moment op Netflix in Nederland. Erotiek scoort op de streamingdienst, zo bewijst deze thriller. De show wordt in het Engels Dark Desire genoemd.

Het leuke aan de dagelijkse top 10-lijstjes op Netflix is dat je bij films en series terechtkomt die je anders nooit had uitgekozen. Of je daarbij gestuurd wordt door een algoritme van de streamingienst, laten we in het midden. Zal allemaal wel wat meevallen, gewoon zelf helder blijven nadenken. Oscuro Deseo is in de ogen van veel Nederlandse kijkers in ieder geval een welkome verrassing, zo blijkt.

Oscuro Deseo seizoen 2 staat op Netflix

Zelf hadden we nog nooit van de serie gehoord, de recensies zijn ook helemaal niet zo lovend. Maar toch scoort deze erotische thrillerserie uit Mexico goed in Nederland.

In seizoen 1 van Oscuro Deseo leidt een noodlottig weekendje weg voor de getrouwde Alma (Maite Perroni) tot hartstocht. Ze verdenkt haar man van vreemdgaan, wordt door vriendin Brenda meegenomen naar een nachtclub en duikt met de eerste de beste man het bed in. Haar minnaar blijkt echter een behoorlijk mysterieus figuur, en de romance loopt uit op een tragedie. Dit brengt haar er tevens toe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

Erotische serie uit Mexico scoort op Netflix

Over seizoen 2 wijden we nog niet te veel uit, anders moeten we spoilers delen. Voor liefhebbers van erotische thrillers is deze Mexicaanse serie in ieder geval een lekkere wegkijker. Verwacht een overdaad aan ‘functioneel’ naakt, maar door het plot word je niet echt verrast. Hoe dan ook kijkvoer voor de Fifty Shades-adepts.

mexicaanse serie, erotische thriller, oscuro deseo, erotiek, dark desire, serie
(Afbeelding: Netflix)

Feit is dat erotiek scoort op Netflix, te weten dat Oscuro Deseo in de top 10 best bekeken films en series van dit moment staat. Datzelfde gold onlangs voor Too Hot to Handle. Doe ons toch maar Ozark.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.