Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Lord of the Rings-serie deelt eerste foto’s, mét Galadriel en Elrond

Er was al een first look met handen, zwaarden en Sauron. Nu zijn de eerste foto’s mét gezichten gedeeld van de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Inclusief Galadriel en Elrond, die je nog kent uit de films.

Tijdens de Super Bowl 222 wordt de eerste trailer gedeeld, en ga je zien hoe de prequel-serie er uitziet in bewegend beeld. Maar met deze foto’s kan het watertanden alvast beginnen.

Foto’s van Galadriel en andere personages

Vooral benieuwd naar de jonge Galadriel? Dan moet je in de onderstaande Instagram-post de vijfde foto in de slide bekijken. Zij is de Elfenkoningin die ook in de The Lord of the Rings-trilogie een belangrijke rol heeft. In die films wordt ze gespeeld door Cate Blanchett, in The Rings of Power door Morfydd Clark.

Op de eerste foto in de bovenstaande post zie je dwergenprinses Disa. Zij wordt gespeeld door Sophia Nomvete. Daarnaast zie je actrice Nazanin Boniadi als het personage Bronwyn. De derde foto introduceert de jonge Elrond. In de films wordt hij gespeeld door Hugo Weaving, in The Lord of the Rings: The Rings of Power door Robert Aramayo. Foto nummer vier uit de bovenstaande post is een nieuw bedachte silvan elf, Arondir genaamd. Die wordt gespeeld door Ismael Cruz Córdova. Dan volgt Galadriel en op de laatste foto zie je Prince Durin IV (Owain Arthur), de prins van het ondergrondse rijk Khazad-dûm.

Halbrand en nog meer elven

De onderstaande serie foto’s van de Lord of the Rings-serie beginnen met Galadriel, als commandant van de Northern Armies. Daarnaast zie je haar samen met Elrond. Op de derde foto zie je wederom Arondir.

Swipe je weer naar rechts, dan zie je het nieuwe personage Halbrand, die naar verluidt een grote rol gaat spelen in The Rings of Power. Hij wordt gespeeld door Charlie Vickers. Op de laatste foto zie je nog een keer Arondir en Bronwyn.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

De serie richt zich op de Second Age of Middle-Earth (Tweede Era van Midden-aarde) en speelt zich enkele duizenden jaren vóór The Hobbit en The Lord of the Rings af. In seizoen 1 wordt verteld hoe de legendarische ringen werden gesmeed en hoe Sauron aan de macht kwam. Ook verhalen van het eilandkoninkrijk Númenor en de laatste alliantie tussen Elfen en Mensen worden verteld. Daarbij spelen Galadriel en Elrond naar verluidt een sleutelrol.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september 2022 te streamen via Amazon Prime Video.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.