Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Valentijnsdag is pas écht leuk met goede seks. En zo lukt dat zeker!

Ja hoor, daar is -ie weer, de dag van de romantiek: Valentijnsdag. En ook al zeggen velen er niets aan te doen, het wordt stiekem toch erg op prijs gesteld als je wél attent bent. Maar hoe dan? Kaarsjes aan bij het eten, een doos bonbons, of toch maar weer een bosje bloemen? Nee joh! Maak er deze keer nou eens een echt leuke dag van.

Een spannende Valentijnsdag

Wie de romantiek een keer een echte boost wil geven, maakt er in bed een feestje van! Zeg nou zelf, dat is toch veel leuker dan gezapig tegenover elkaar zitten in een of ander veel te duur restaurant! Met seksspeeltjes maak je er pas een spannende Valentijnsdag van. En het is zeker weten de opmaat naar nog meer hele leuke avonden.

Zeker niet alleen voor vrouwen 

Bij sextoys gaan de gedachten toch al snel uit naar vrouwen, maar er is juist lekker veel aanbod voor mannen en koppels. Op die manier haal je meer uit je seksleven. Misschien wel meer dan je zelf ooit had gedacht dat erin zou zitten. Neem bijvoorbeeld de Satisfyer Strong One Cockring. Een silicone cockring die vibreert en daardoor voor beiden een stimulans is tijdens de seks. En vier je Valentijnsdag toch buiten de deur, maak dan je avondje opwindend met de geluidsarme Luv Egg die je op afstand kunt bedienen. Breng je partner in extase en maak het thuis samen af!

Allang geen taboe meer

Gelukkig zijn sextoys allang geen taboe meer, want ze kunnen je seksleven extra spicy maken. En zeker niet alleen op Valentijnsdag. Wie eenmaal van deze seksboosters heeft genoten, wil namelijk zeker meer experimenteren. Gelukkig is er keuze zat wat seksspeeltjes betreft, dus ga gewoon helemaal los. Stel jezelf daarbij één vraag: waarom zou ik het niet doen? Heb je die beantwoord, bedenk dan eens wat je bijvoorbeeld samen allemaal met de Teazers Pair Vibrator kan doen. Een orgasme is voor lang niet iedereen vanzelfsprekend, maar sextoys kunnen net dat extra zetje betekenen.

Ook in je eentje een heerlijke Valentijnsdag

Ook voor de happy singles is er volop keuze om je seksleven pikanter te maken. Dus als je alleen bent met Valentijnsdag, kun je er evengoed een bijzondere dag van maken. De Ashley Rose Mega Masturbator is zeker het proberen waard, dat kunnen we garanderen! Of geniet van een geweldige simulatie van orale seks met de Teazers Orale Masturbator. Echt goede seks dus, alleen dan zonder het napraten.

Maar ach, dat hoeft nou niet per se een nadeel te zijn.

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.