Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 17 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze berg heet Clitoris en men komt er massaal tot een hoogtepunt

Het bereiken van een orgasme is niet voor iedereen weggelegd. En dat geldt met name voor vrouwen. Tussen mannen en vrouwen gaapt een grote orgasmekloof waar wij als mannen wel degelijk een rol in spelen. Een ‘realityshow’ gaat helpen.

De orgasmekloof is als het ware het verschil in het beleven van plezier tussen mannen en vrouwen. Waar mannen al als klein kind hun geslachtsdeel ontdekken, is dat voor vrouwen lastiger. De onwetendheid over de clitoris is daardoor vrij groot. Zeker ook bij mannen die daardoor vaak vergeefse pogingen doen om hun bedpartner een orgasme te bezorgen. En dat kan leiden tot frustraties en een minder gelukkig seksleven.

Mount Clitoris

EasyToys wil de kloof dichten en komt daarom met The Clitoris Conquest: een ‘realityshow’ waarin mensen uit de hele wereld laten zien hoe je uiteindelijk de top bereikt van Mount Clitoris, die echt bestaat. Een gezamenlijke tocht naar het hoogtepunt dus.

Het gaat om een berg gelegen in Manilla (Filipijnen) waarop de deelnemers voor uitdagingen komen te staan. EasyToys heeft een humoristische trailer uitgebracht die je hier kunt bekijken:

Kennis plus kunde is orgasme

Een berg beklimmen om de orgasmekloof te dichten. Zover hoef je het in het echt natuurlijk niet te laten komen. Maar meer informatie over het vrouwelijk geslachtsdeel kan zeker geen kwaad. Waar 90% van de mannen klaarkomt tijdens seks met penetratie, is dat bij de vrouwen maar 30%. Het vinden en op de juiste manier stimuleren van de clitoris kan je seksleven een enorme boost geven. Het is niet voor niets dat 91% van de vrouwen wél klaarkomt als ze aan soloseks doen. Weten wat je doet, is dus van groot belang om een vrouw een orgasme te bezorgen.

8000 zenuwuiteinden

In de clitoris bevinden zich maar liefst 8000 zenuwuiteinden. Je kunt je dus voorstellen dat het belangrijk is om daar niet als een wildeman mee om te springen. Maar het is ook weer geen kwestie van het juiste knopje vinden en daar op drukken. Er zijn seksspeeltjes te koop – zoals de Pro 2 Satisfyer – die je kunnen helpen om je partner een spetterend orgasme te bezorgen.

Maar wie weet bereik jij straks wel helemaal eigenhandig samen met je partner een heerlijk hoogtepunt, net als de beklimmers van Mount Clitoris.

In samenwerrking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.