Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 8 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze zachte gel plakt niet én bezorgt je geen hoofdbrekens over haaruitval

Meer dan de helft van de mannen maakt zich zorgen over haaruitval. Daarbij zijn ze bang dat haarproducten, zoals gel, een slechte invloed kunnen hebben op de hoofdhuid en daardoor mede de oorzaak zijn van kaler worden. Voor die mannen is er goed nieuws.

Als pionier in de wereld van haarstyling heeft Wella een nieuw assortiment gelanceerd, Wellaflex Men, gericht op mannen die vrijheid willen in het stylen van hun haar, zonder zorgen over hoofdhuidproblemen. Deze innovatieve serie bestaat uit geavanceerde formules, ontworpen om aan de belangrijkste stylingbehoeften van mannen te voldoen.

Gel
De styling gel (consumentenadviesprijs 4,99 euro) biedt onmiddellijke fixatie tot 72 uur. Foto: Wella

Maar liefst 52% van de mannen maakt zich zorgen over dunner wordend haar. Voor velen lijkt haarstyling door bijvoorbeeld gel zelfs schade aan het haar en de hoofdhuid te kunnen veroorzaken, wat tot verdere haaruitval kan leiden.

Gel die zacht is voor hoofdhuid

Het nieuwe assortiment ‘Zacht voor de Hoofdhuid’ van Wellaflex Men – ontwikkeld door ervaren experts – biedt mannen de mogelijkheid om hun unieke stijl te uiten zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid van hun hoofdhuid. Deze – veganistische (dus ook niet op dieren geteste) – formules belasten het haar niet en zorgen voor langdurige fixatie, waardoor moeiteloze creatie van natuurlijke looks mogelijk is.

Gel
De haarspray (consumentenadviesprijs 5,15 euro) biedt UV-bescherming en is vochtbestendig. Foto: Wella

De gel uit de nieuwe collectie is zacht voor de hoofdhuid, plakt niet en geeft een natuurlijke glans. Bovendien is -ie makkelijk aan te brengen en te verdelen zodat je snel je haar naar wens kunt stylen.

Binnen de nieuwe collectie is het paradepaardje de Full Boost Thickening Gel Spray. Dit product is ontworpen om dun haar voller en dikker te laten lijken, terwijl het tegelijkertijd de hoofdhuid verzorgt. De gel is verrijkt met cafeïne, vrij van siliconen en  biedt een perfecte oplossing voor mannen die een langdurige, flexibele haarstijl willen voor elke gelegenheid.

Gel
De gel spray (consumentenadviesprijs 4,99 euro) zorgt voor een dikker gevoel en voller uitziend haar. Foto: Wella

Goede gel kan een boost geven

Je haar goed in model brengen met een gel geeft mannen een boost voor het zelfvertrouwen. Maar dat moet dan natuurlijk geen kopzorgen opleveren over haaruitval. Wellaflex Men maakt haarstyling toegankelijk voor mannen waarbij ze niet alleen voor een geweldige look gaan, maar ook rekening houden met de gezondheid van de hoofdhuid. Met de nieuwe producten kunnen mannen zonder zorgen genieten van hun stijl, wetende dat ze de juiste zorg krijgen voor zowel hun haar als hoofd.

Gel
De eerste zacht-voor-hoofdhuid paste (consumentenadviesprijs 5,99 euro) op de markt. Foto: Wella

“We begrijpen de uitdagingen waarmee mannen worden geconfronteerd als het gaat om het vinden van haarstylingproducten”, zegt een woordvoerder van Wella. “Ze willen producten die zowel aan hun stylingbehoeften als aan hun hoofdhuidproblemen voldoen. Elke man verdient het om er op zijn best uit te zien en zich op zijn best te voelen. Wellaflex Men geeft vertrouwen aan mensen die worstelen met hoofdhuidgevoeligheid of dunner wordend haar, en is zodoende de perfecte optie.”

Wellaflex Men-producten zijn nu te koop bij Kruidvat (4 voor €10,- week 50 – 52) en Trekpleister. Voor meer informatie over het merk en het assortiment kun je terecht op de Instagram @wellaflexdeluxe.

In samenwerking met Wella

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.