Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 6 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Superhandig! Met de ADO Air Carbon elektrische vouwfiets kom je echt overal

Met een elektrische fiets kom je sowieso natuurlijk al verder, maar zelfs daarmee fiets je vanzelf een keer tegen je grenzen aan. Dat is niet het geval met een elektrische vouwfiets. Die biedt je onbegrensde mogelijkheden. Met je fiets in het openbaar vervoer? Geen enkel probleem. Deze e-bike zorgt ervoor dat je nu echt overal naartoe kunt fietsen.

We hebben het over de ADO Air Carbon vouw e-bike. Een elektrische fiets van carbon fiber waarmee een nieuwe standaard is gezet voor lichtgewicht, duurzame en hoogwaardige e-bikes. Het is bovendien ook nog eens een hippe vouwfiets waarmee je gezien kunt worden. Dit is echt hét toekomstige vervoersmiddel voor in de stad.

Je kent het vast wel: je wil eigenlijk met de trein naar een vriend of een bepaald restaurant, maar de afstand van het station naar je plaats van bestemming is nog een behoorlijk eind. Lopen is geen optie, maar een fiets is – normaliter – onhandig om mee te nemen. De opvouwbare e-bike lost alles voor je op! De afstand die je er met één keer opladen op kunt afleggen, is met 100 kilometer opvallend lang. Dus die vriend of dat restaurant moeten wel héél ver van een station zitten, wil je dat niet halen.

Vouwfiets
ADO E-BIKE

Vouwfiets is een lichtgewicht krachtpatser

De ADO Air carbon vouwfiets is een elektrisch lichtgewicht van slechts 12,5 kilo. Het is daarmee de lichtste carbon vouw e-bike op de markt, dus je loopt er niet mee te zeulen als je de trein instapt. De fiets is ook heel eenvoudig op te bergen in de auto.

Ondanks zijn geringe gewicht is de e-bike wel een echte krachtpatser, want het carbon fiber frame en de voorvork zijn bijzonder sterk. Dat geldt ook voor de elektrische ondersteuning van de uitmuntende Bafang-accu die je een soepele en natuurlijke rijervaring bezorgt.

Zo’n pareltje wil je natuurlijk nooit meer missen en ook daar is aan gedacht. Want deze elektrisch vouwfiets heeft een geavanceerd anti-diefstalsysteem.

Vouwfiets
ADO E-BIKE

Volg je fiets

De fiets is uitgerust met de smart connect-module, waardoor je je bezit via GPS kunt volgen en een melding krijgt op de smart app als de e-bike onverwacht in beweging komt. Optioneel op deze fiets zijn de hydraulische schijfremmen die extra krachtige remkracht opleveren.

Wie alvast de toekomst in wil fietsen, kan zich hier aanmelden om zodoende als een van de eersten de elektrische vouwfiets te ervaren. We weten nu al dat je daarna verkocht bent.

Wil je nog meer informatie over de ADO Air Carbon vouw e-bike, dan kun je op de website terecht.

In samenwerking met ADO E-Bike

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.