Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 16 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Pakt Marvel een nieuwe hit? Critici delen eerste reacties She-Hulk

Over een paar dagen gaat She-Hulk: Attorney at Law van start! Critici hebben al vier afleveringen kunnen checken, en de eerste reacties druppelen al binnen op Twitter.

Ms. Marvel was een aangename verrassing. De Marvel-serie werd zonder al te veel fanfare op Disney+ gelanceerd, maar wist al snel een flinke schare fans te verzamelen. De treffende mix van slice of life-momenten, puik acteerwerk en superheldenactie maakt het een geslaagde serie.

She-Hulk: Attorney at Law

Niet voor niks is Ms. Marvel het best beoordeelde project uit het complete Marvel Cinematic Universe. Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van de finale, staat alweer de volgende grote serie van de stripgigant bij je op de stoep.

Op 18 augustus gaat namelijk She-Hulk: Attorney at Law van start. Vanaf dan kun je elke donderdag genieten van een nieuwe aflevering van de Disney+ Original. Althans, we hopen dat we kunnen gaan genieten.

De focus lag online na de eerste trailers namelijk vooral op de special effects van de show. Tatiana Maslany, die Jen Walters en haar alter-ego She-Hulk speelt, loopt een groot deel van de serie rond als het groene ‘monster’. Oftewel, dat vergt een hoop hyper-accurate special effects, zeker voor een televisieserie.

Eerste reacties duiken op

Niet elke fan was daardoor overtuigd na het zien van de eerste trailers. Gelukkig kunnen we vanaf 18 augustus zelf een oordeel gaan vellen. Het feit dat Daredevil in de serie zit is sowieso al een reden om She-Hulk: Attorney at Law te gaan checken, maar wat vindt de pers eigenlijk van de nieuwe Marvel-serie?

Critici hebben al de eerste afleveringen kunnen checken. Langzaam druppelen de eerste reacties binnen op Twitter. Let wel op: over het algemeen zijn dit soort vroege reacties altijd positiever dan de uiteindelijke recensies, dus neem ze met een kleine korrel zout.

Humor, Maslany en een slag om de arm

Vooral de humor en de toon van She-Hulk: Attorney at Law lijken dus te bekoren, en het acteerwerk van Tatiana Maslany komt ook telkens naar voren als een hoogtepunt. Al twijfelden we daar niet aan na Orphan Black.

Al met al lijkt Marvel een nieuwe hit in handen te hebben, maar toch houden we nog een kleine slag om de arm. Het grootste kritiekpunt van fans na de eerste trailers waren dus de special effects, en daarover hebben de critici nog weinig of niks losgelaten.

Ach, 18 augustus laat niet lang meer op zich wachten. Laat maar komen Marvel! Check in de tussentijd nog de eerste officiële beelden van Daredevil in de show:

Anticlimax: Marvel onthult eerste beelden van nieuwe outfit Daredevil

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.