Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Marvel-ster om lullige reden toch niet ‘s werelds meest sexy man

Marvel-ster Chris Evans, vooral bekend door zijn rol als Captain America, zou vorig jaar ‘s werelds meest sexy man worden. Maar op de valreep werd het toch nog stand-in Michael B. Jordan. Een naaktfoto gooide roet in het eten, blijkt nu.

Waar Maxim ieder jaar ‘s werelds meest sexy vrouw verkiest, roept People jaarlijks de Sexiest Man Alive uit. Vorig jaar werd Michael B. Jordan, die vriend van de ex van Memphis Depay, uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy man.

Chris Evans toch niet ‘s werelds meest sexy man

Chris Evans dus worden uitgeroepen tot meest sexy man op aarde, People had alles al klaar. Maar nadat de Marvel-ster per ongeluk een foto van zijn geslachtsdeel had getoond op social media, besloot het tijdschrift maar voor een andere naam te gaan. Maar er is goed nieuws voor hem: komende week krijgt de Captain America-acteur de titel waarschijnlijk alsnog toebedeeld, vermoedt de New York Post op basis van bronnen.

Volgens de krant was de ‘benoeming’ van de Marvel-acteur als meest sexy man ter wereld vorig jaar al rond, toen Chris Evans in een Instagram Story het foto-overzicht van zijn telefoon in beeld bracht. Op een van de voorvertoningen in zijn galerij was een geslachtsdeel te zien. Vermoedelijk dat van de acteur zelf. Hij had snel door dat hij iets te veel had gedeeld en haalde het filmpje offline. Maar de screenshots verspreidden zich als een olievlek over sociale media.

Sexiest Man Alive 2020: Michael B. Jordan

Daarop koos People er volgens de New York Post voor de Marvel-acteur Chris Evans even in de wachtkamer te zetten en voor Michael B. Jordan te gaan. Het magazine verkiest sinds 1985 ieder jaar de Sexiest Man Alive. De eerste keer ging de eer naar Mel Gibson. Door de jaren heen hebben onder meer Tom Cruise, Patrick Swayze, Denzel Washington, JFK jr. en Idris Elba de bijbehorende cover van People gesierd. Vier acteurs werden zelfs twee keer gekozen tot ‘s werelds meest sexy man: Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney en Richard Gere.

Bekijk hier de winnaars van alle categorieën van vorig jaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.