Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Teyana Taylor uitgeroepen tot meest sexy vrouw op aarde

Olivia Culpo heeft na twee jaar een opvolgster als meest sexy vrouw ter wereld. Teyana Taylor (29) is de winnaar van de Maxim Hot 100 in 2021.

Wat de FHM500 is in Nederland, is de Maxim Hot 100 voor de hele wereld. Er zijn mensen die menen dat dit soort verkiezingen niet meer van deze tijd zijn, anderen willen gewoon weten wie de meest sexy vrouw (en man) op aarde is. Waarschijnlijk behoor jij tot die laatste categorie.

Teyana Taylor is ‘s werelds meest sexy vrouw van 2021

Oké, genoeg politieke correctheid. Teyana Taylor is uitgeroepen tot de winnaar van de Maxim Hot 100 in 2021. En daarbij hoort traditiegetrouw een covershoot, waarvan de cover en een enkele foto al is onthuld via Instagram.

Maar wie is deze winnaar van de Maxim Hot 100 2021 eigenijk? Nou, sowieso iemand met een zeer omvangrijk CV. De Amerikaanse Teyana Taylor is singer-songwriter, actrice, danseres, choreograaf, regisseur en model. Ze heeft nummers geschreven voor onder anderen Usher, Chris Brown en Omarion. Zelf maakte ze drie albums en heel wat singles met videoclips, waarvoor ze zelf de choreografie bedacht. ‘s Werelds meest sexy vrouw van 2021 won een MTV Video Music Award (2017), BET Hip Hop Award (2020) en BET Award (2020).

Bekijk de volledige shoot met Teyana Taylor hier.

Eerdere winnaressen van de Maxim Hot 100

Teyana Taylor voegt zich in een illuster rijtje. Zo werden begin deze eeuw onder anderen Jessica Alba, Christina Aguilera en Jessica Simpson al eens uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw. Maar in het afgelopen decennium werd het pas echt een feestje. Bekijk hier alle winnaars van de Maxim Hot 100 in de jaren 10, waaronder Kate Upton en Candice Swanepoel. Olivia Culpo was in 2019 de laatste winnaar. Vorig jaar ging de verkiezing niet door.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.