Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 22 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

De 10 meest sexy vrouwen van het afgelopen decennium volgens Maxim

Olivia Culpo werd in 2019 in de Maxim Hot 100 uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. We doken terug in de tijd, dit zijn de meest sexy vrouwen van het afgelopen decennium volgens Maxim.

Maxim Hot 100: de meest sexy vrouwen ter wereld

De naam Maxim Hot 100 mag misschien wat verjaard zijn, het is nog altijd een van de bekendste verkiezingen als het gaat om de meest sexy vrouwen ter wereld. De winnaressen doen de naam overigens genoeg eer aan. Dit jaar was het Olivia Culpo, vorig jaar Kate Upton en zo kunnen we nog even doorgaan met een niet te versmaden rijtje dames. Wat we ook doen. Dit zijn de tien meest sexy vrouwen ter wereld van het afgelopen decennium volgens Maxim.

2010: Katy Perry

En toen was daar ineens Katy Perry, een zangeres die in no-time razend populair werd en dat had wellicht iets te maken met de minuscule outfits waarin ze optrad. Nu, 83 miljoen volgers verder op Instagram, mag ze er nog steeds zijn.

2011: Rosie Huntington-Whiteley

In 2011 was het Rosie Huntington-Whiteley die tot meest sexy vrouw ter wereld werd verkozen in de Maxim Hot 100 en als je het ons vraagt komt het 32-jarige model daar nog steeds voor in aanmerking. Je kent haar wellicht van Victoria’s Secret, maar natuurlijk vooral als vrouw van filmheld Jason Statham.

2012: Bar Refaeli

Oplettende kijkers zagen het Israëlische model Bar Refaeli, een van de exen van Leonardo DiCaprio, het Songfestival 2019 presenteren. Meer bekend is ze als model voor Sports Illustrated en andere grote merken en magazines. Ze is net 34 jaar oud geworden en heeft het nog steeds. Bekijk hier de Maxim Hot 100-foto’s van destijds.

2013: Miley Cyrus

In 2013 werd Miley Cyrus uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld, waarna de stoppen heel even doorsloegen. Maar ze is weer helemaal terug, vooral na haar geniale rol in de Netflix-serie Black Mirror. Ze behoort weer tot ‘s werelds meest sexy vrouwen.

2014: Candice Swanepoel

Candice Swanepoel, heb je even? Het Zuid-Amerikaanse model behoort tot ‘s werelds meest sexy vrouwen ooit. Bekijk nog eens de foto’s van Victoria’s Secret Fashion Show 2017 terug.

2015: Taylor Swift

Taylor Swift is geboren met een gouden stem en benen waar je alleen maar van durft te dromen. In 2015 werd ze in de Maxim Hot 100 uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw, inmiddels behoort ze tot de honderd meest invloedrijke mensen op aarde.

2016: Stella Maxwell

Door naar Stella Maxwell, na Rosie Huntington-Whiteley de tweede Engelse vrouw die bovenaan stond in de Maxim Hot 100. Ook een vaste gast tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show.

2017: Hailey Baldwin

In 2017 werd Hailey Baldwin, inmiddels beter bekend als Hailey Rhode Bieber, uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Niemand zal daartegen een petitie starten als hij dan wel zij door haar Instagram-account scrolt.

2018: Kate Upton

Onze all time favorite is Kate Upton. Over deze vrouw droomden we in onze jonge tienerjaren en jaren later bleek ze echt te bestaan. Deze 10 uur durende video op YouTube is nog steeds onze favoriete film.

2019: Olivia Culpo

En dan ‘s werelds meest sexy vrouw in de Maxim Hot 100 2019: Oliva Culpo. Bekijk hier meer foto’s.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.