Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 12 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Leonardo DiCaprio bewijst nog maar eens dat hij de ongekroonde versierkoning is

Vrouwen versieren. Voor de één is het een tweede natuur en voor de ander is het een aaneenschakeling van pijnlijk momenten. Hoe bedreven je ook bent in het verleiden van het andere geslacht, zo skilled als Leonardo DiCaprio word je waarschijnlijk nooit.

De befaamde acteur is natuurlijk vooral bekend van zijn prestaties op het witte doek, maar ook zijn lijst met exen is minimaal net zo lang als indrukwekkend. Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Kendal Schuler, Erin Heatherton, Miranda Kerr, Nina Agdal en zo loopt het track record van Leo nog wel even door. Inmiddels is hij 42 lentes jong en zou je denken dat hij nu wel wat gas terug gaat nemen.  Niet dus.

Dubbelslag

De kroonprins van de verleiding is nog niet klaar met zijn tour d’amour. Zo bleek afgelopen weekend. DiCaprio, die momenteel in between films zit, werd samen met zijn nieuwste vriendin Lorena Rae gespot. Ze gingen met z’n tweeën naar de 10ak nightclub voor een gezellig avondje uit. Tot zo ver nog niks opvallends.

Leo begon de avond met deze beeldschone dame.

Wat er vervolgens op de dansvloer heeft plaatsgevonden is een raadsel, maar de uitkomst is nogal opmerkelijk. Leonardo verliet de club een paar uur later namelijk opnieuw met een dame aan zijn arm, maar het was niet de de 23-jarige schone die we eerder op de avond zagen.

Rond een uur of vijf ‘s ochtends ging Leo naar huis met een ander bekend gezicht, namelijk Toni Garrn. Deze blonde schone is in het dagelijks leven model (joh) en had eerder al eens een relatie met de Oscar winnende acteur. Ze waren tussen 2014 en afgelopen juli een setje, maar blijkbaar zijn de twee toch nog niet klaar met elkaar.

…en ging vervolgens met zijn ex naar huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Leonardo DiCaprio bewijst nog maar eens dat hij de ongekroonde versierkoning is
Sluiten