Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 2 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

FHM500: Monica Geuze gekroond tot mooiste vrouw van 2021

Door corona zijn er veel dingen niet doorgegaan, maar de FHM500 dendert gewoon door. In klein gezelschap en half in de buitenlucht werd op feestelijke wijze bekendgemaakt wie zich tot mooiste vrouw van 2021 mag kronen. Dit jaar gaat die eer naar Monica Geuze.

Met haar eigen YouTube-kanaal, presentatieklussen op televisie, het schrijven van boeken, hosten van podcasts en nog veel meer is Monica Geuze uitgegroeid tot één van de bekendste vrouwen van Nederland. Een alleskunner die van aanpakken houdt en ook nog eens een prachtige verschijning is. Dat alles bij elkaar was voorgaande jaren genoeg voor een aantal hoge klasseringen in de FHM500. Nu staat ze eindelijk op de hoogste trede.

Sylvana IJsselmuiden maakt plaats voor Monica Geuze

Monica Geuze neemt het stokje over van Sylvana IJsselmuiden, die in 2020 tot mooiste vrouw werd uitgeroepen. Een prijs die ze aan zichzelf te danken heeft en haar werd gegund door het publiek en FHM. Aan de hand van de stemmen via social media, de expertise van de FHM-redactie en alle stemmen op FHM500.nl werd bepaald dat Monica Geuze dit jaar het meeste recht heeft om bovenaan te staan in de FHM500.

Hoofdredacteur van FHM, Chris Riemens, begrijpt volledig dat Nederland massaal gestemd heeft op de blondine: “Monica Geuze is cool, stoer, sexy en bloedmooi. Daarnaast is ze ook nog eens ongelooflijk succesvol in alles wat ze doet, en nog moeder ook. Wat Katja, Sylvie en Yolanthe 10 jaar geleden waren, dat is Monica nu: dé ster van een generatie.”

Prachtig rijtje FHM500 winnaressen

Monica Geuze vindt deze titel een groot compliment, maar gaat niet naast haar schoenen lopen. “De titel an sich betekent voor mij niet heel veel. Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft,” aldus Monica Geuze.

Victoria Koblenko schittert als nooit tevoren in speelse FHM500-shoot

Met haar eerste plek in de FHM500 sluit Monica Geuze aan bij een illuster rijtje. Sylvie Meis, Katja Schuurman, Chantal Janzen, Yolanthe Cabau en ga zo maar door. Allemaal grote winnaars die haar voorgingen. Monica Geuze heeft dan ook nog wel wat moeite om zich hier tussen te plaatsen. “Ik vind het wel een bizar rijtje. Doutzen en Yolanthe voelen nog steeds heel erg out of my league hoor. De titel voelt nu misschien wat onwennig, maar over veertig jaar denk ik ‘Wow, wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1.”

Monica Geuze schittert in de FHM500

Zoals altijd krijgt de winnares een prachtige shoot in de FHM500. Benieuwd? Bekijk dan hierboven de video voor een voorproefje. De complete shoot vind je in het magazine zelf. Deze is online exclusief verkrijgbaar via Wehkamp. Je krijgt ‘em bij een TABAC-product naar keuze. Offline vind je de FHM500 bij alle vestigingen van Etos en Kruidvat.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.