Redactie
Redactie Human Interest 27 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

Sylvana van Dumpert wint FHM 500 en is ‘Nederlands mooiste vrouw’

De FHM 500 van 2020 is zojuist gelanceerd en dat betekent dat we eindelijk weten welke vrouw zich de mooiste van 2020 mag noemen. Wie is de beeldschone opvolgster van Jessie Jazz Vuijk geworden? Niemand minder dan Dumpert beauty Sylvana IJsselmuiden.

Na het tellen van de 2,9 miljoen stemmen ging de FHM-redactie in beraad. Ze keken naar de wens van het volk en vertrouwden daarnaast op hun eigen ervaring en kennis. Het resultaat is wederom een prachtig boekwerk met daarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Sylvana IJsselmuiden hield uiteindelijk al deze honderden prachtvrouwen achter zich, waaronder Romee Strijd, Yolanthe, Jessie Jazz Vuijk.

Sylvana op 1 in de FHM 500

Een indrukwekkende prestatie van de vrolijke blondine die dankzij Dumpert uitgroeide tot een waar internetfenomeen, en daar is Sylvana ook trots op: “Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben.”

Sylvana IJsselmuiden Dumper FHM500 FHM
(Afbeelding: FHM / Nanda Hagenaars)
Sylvana FHM Nanda Hagenaars
(Afbeelding: FHM / Nanda Hagenaars) (Afbeelding: FHM / Nanda Hagenaars)

FHM hoofdredacteur Chris Riemens kan zich wel vinden in de uitleg van Sylvana IJsselmuiden: “Wat Tatjana Simic en Katja Schuurman vroeger waren, dat is Sylvana voor deze generatie. Ze is down to earth, one of the guys en hartstikke sexy. Dat is in mijn ogen de reden waarom ze is uitgegroeid tot een van de populairste vrouwen van dit moment.”

De volledige top-10 van de FHM 500 2020:

  1. Sylvana IJsselmuiden
  2. Romee Strijd
  3. Yolanthe Cabau
  4. Romy Monteiro
  5. Katja Schuurman
  6. Doutzen Kroes
  7. Abbey Hoes
  8. Jessie Jazz Vuijk
  9. Zoey Ivory
  10. Yasmin Karssing

Niet alleen Sylvana IJsselmuiden viel in de prijzen. Ook Yolanthe Cabau mocht een onderscheiding in ontvangst nemen. De drievoudig winnares van de FHM 100 Sexiest kreeg namelijk de All Time Favorite Award. Een speciale prijs die werd uitgereikt ter ere van het 20-jarige bestaan van FHM. “Ik vind dit een super groot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen uiteraard. Voor mij is deze titel niet een compliment van ‘Oh wat ben je perfect’, maar dat ik blijkbaar word gezien als positieve, krachtige vrouw. Dat is iets wat van binnenuit komt,” aldus Yolanthe.

Speciaal voor FHM heeft Yolanthe ook een fotoshoot gedaan die is te bewonderen in het magazine. Benieuwd? Bekijk dan zeker even dit sensuele voorproefje.

Niet alleen Sylvana valt in de prijzen

Twee prijzen uitgereikt, nog vier te gaan. Allereerst die voor Mooiste Social Media Queen. Deze award is dit jaar gegaan naar realityster en actrice Yasmin Karssing. Ook voor Joy Beune is het een bijzondere avond, want zij kreeg de prijs voor Mooiste Sportvrouw. Voor de voorlaatste prijs blijven we in de sportieve hoek, want deze is voor de WAG van het Jaar in de FHM 500. Deze award wordt georganiseerd in samenwerking met Voetbalzone en gaat dit jaar naar Nathalie den Dekker, de vriendin van Feyenoord keeper Nick Marsman.

De laatste prijs is er eentje voor de mannen, want in 2020 werd voor de derde keer de TABAC Gent of the Year-award uitgereikt. Kaj Gorgels, Ronald de Boer, Snelle, Danny Vera en Beau van Erven Dorens waren genomineerd, maar zij moesten het uiteindelijk allemaal afleggen tegen Jay Jay Boske.

Haal de FHM500 in huis

Benieuwd naar de complete FHM500? Ga dan snel naar Wehkamp.nl, want daar krijg je het blad bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Daarnaast vind je het magazine ook bij alle vestigingen van Etos en Kruidvat.

En voor de Sylvana fans alvast een voorproefje:

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.