Redactie
Redactie Human Interest 29 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Yolanthe schittert als nooit tevoren in sensuele FHM500 shoot

Hoewel het fysieke tijdschrift helaas niet meer bestaat, dendert FHM online onverminderd hard door. Inmiddels alweer twintig jaar en zo’n jubileum hoor je groots te vieren. Hoe? Met een onvergetelijke FHM500 shoot. Ook dit jaar gaat FHM weer op zoek naar de mooiste vrouwen van Nederland. Om deze bijzondere editie een vliegende start te bezorgen, heeft FHM drievoudig winnares Yolanthe weten te strikken.

In 2006, 2007 en 2009 mocht Yolanthe zich de meest sexy vrouw van Nederland noemen. In deze drie jaren stond ze namelijk op één in de FHM 100 Sexiest-verkiezing, de voorloper van de FHM500. Hoewel ze in de variant met de 500 mooiste vrouwen nooit op de hoogste trede van het ereschavot stond, was ze altijd in de bovenste regionen van de lijst te vinden.

De glorieuze terugkeer van Yolanthe

Al bijna vijftien jaar behoort Yolanthe tot de mooiste vrouwen van Nederland en daar gaat voorlopig geen verandering in komen. Dankzij de FHM500 hebben we daar nu opnieuw keihard bewijs voor. De 35-jarige brunette is met de jaren alleen nog maar mooier geworden en maakt nu een schitterende rentree. Op een prachtige locatie werd Yolanthe door de lens van Martika de Sanders vastgelegd en het resultaat is oogstrelend.

Op de foto’s moeten we nog even wachten. Maar om ons alvast een voorproefje te geven, kun je al wel genieten van onderstaande behind the scenes video.

Een bijzondere ervaring voor Yolanthe die ook een hoop herinneringen opriep: “Toen we deze shoot deden dacht ik veel aan die periode. Het was een beetje alsof ik terug in de tijd ging. Een ontzettend leuke tijd waarin er in korte tijd ontzettend veel gebeurde in mijn werk- en privéleven. Ik denk dat ik nu, ondanks alles, veel stabieler in het leven sta. Ik ben wijzer geworden door te vallen en weer op te staan.”

FHM strikt Na Katja Schuurman opnieuw Nederlands icoon

De comeback van Yolanthe zorgt voor euforie bij FHM hoofdredacteur Chris Riemens die opnieuw een Nederlands icoon heeft weten te overtuigen: “Ik vind het te gek dat we na vorig jaar Katja Schuurman, nu Yolanthe hebben weten te strikken voor een fotoshoot met FHM. Yolanthe is een icoon. Een van de bekendste vrouwen in Nederland en een schoonheid die al jaren tot de verbeelding spreekt. Als drievoudig winnares had ik me geen beter model kunnen wensen om ons 20-jarige jubileum mee te vieren. Ik ben hartstikke trots dat ze straks met een uitgebreide reportage in de FHM500 te zien is.”

Yolanthe FHM500
Yolanthe door de lens van Martika de Sanders. (Afbeelding: Martika de Sanders / FHM)

Het mag duidelijk zijn dat Yolanthe de perfecte lijstduwer is, al was het ook voor haar toch ook weer even wennen. “Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een gazen rok met alleen een tandenborstel, haha. Maar ik weet dat het een chique, sensuele en arty foto wordt. Met die gedachte ben je gelijk als een stuk comfortabeler en was het heel erg leuk,” aldus de drievoudig winnares.

Breng je stem uit

Yolanthe verdient een hoge notering in de 2020 editie van de FHM500, maar daar heeft ze wel jouw hulp voor nodig. Ga daarom nu naar FHM500.nl en breng je stem uit op Yolanthe, of op de vrouw die volgens jou nog mooier is. Eind mei zal uiteindelijk bekendgemaakt worden welke vrouw dit jaar tot mooiste gekroond wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.