Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 29 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Victoria Koblenko schittert als nooit tevoren in speelse FHM500-shoot

De stembussen van de FHM500 zijn nog gewoon open, maar wij durven wel te zeggen dat Victoria Koblenko er gewoon weer in staat. De Nederlandse schone met Oekraïense roots behoort al jaren tot de mooiste vrouwen van ons land. De tijd lijkt simpelweg geen grip op haar te hebben. Haar shoot voor de nieuwe FHM500 is daar nogmaals het bewijs van.

De FHM500 is de ultieme lijst met vrouwelijk schoon van eigen bodem. Ieder jaar werkt de FHM redactie zich weer in het zweet om een prachtig magazine af te leveren. Hoewel we het eindproduct nog moeten zien, kunnen we nu al stellen dat het een schitterend exemplaar gaat worden. En dat is mede dankzij Victoria Koblenko. FHM heeft de prachtige actrice, presentatrice en columniste weten te strikken voor een sensuele en speelse shoot.

Vier op een rij

Victoria Koblenko mag inmiddels wel een ervaringsdeskundige genoemd worden. Voor de veelzijdige ster is het namelijk al de vierde keer dat ze op deze uitbundige wijze in de FHM500 schittert. De eerste keer was in 2003 en kende Nederland haar vooral als Isabella uit Goede Tijden Slechte Tijden. Vijf jaar later was dat al anders en ook in de FHM500 van 2012 roemde we Victoria Koblenko om haar veelzijdigheid.

Nu zijn we weer negen jaar verder. Victoria Koblenko is inmiddels veertig lentes jong, maar bewijst dat leeftijd slechts een nummer is. Voor de camera van FHM straalt ze als nooit tevoren. Op het stilstaande bewijs moeten we nog even op wachten (het duurt namelijk nog even voordat de FHM500 in de winkels ligt), maar FHM is wel zo vriendelijk om ons alvast een voorproefje te geven.

Zoals je in bovenstaande FHM500 video kunt zien, is Victoria Koblenko helemaal in haar element. Het lijkt alsof ze dit ieder dag doet, maar dat is zeker niet het geval. “Na een jaar in joggingsbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed. Ik merkte dat ik die kant van mezelf al een tijd niet had aangeraakt,” aldus Victoria Koblenko. Gelukkig heeft FHM daar nu verandering in gebracht.

Victoria Koblenko in de FHM500

De video voorspelt veel goeds en de foto’s (van getalenteerde fotograaf Roger Neve) zullen ongetwijfeld net zo speels en sensueel zijn. We kijken dan ook reikhalzend uit naar 2 juni. Vanaf die dag ligt de FHM500 in de winkel. Benieuwd hoe Victoria Koblenko naar haar eigen shoot kijkt en welke vrouw zij zelf bewondert? Klik dan hier.

FHM roept Katie de Rooij uit tot Buurmeisje van het jaar 2021

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.