Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is Lori Harvey, de dame die ‘s werelds meest sexy man datet

Ken je de ex van Memphis Depay nog? Juist, Lori Harvey. Inderdaad, de dochter van tv-persoonlijkheid Steve Harvey. Haar nieuwe vlam is Black Panther-acteur Michael B. Jordan. Tijd om kennis te maken met deze dame.

Michael B. Jordan is door GQ uitgeroepen tot meest sexy man van 2020. Als zo iemand een nieuwe vlam heeft, dan ga je toch even kijken. De ex van Mephis Depay is nogal aanwezig op Instagram en daar schroomt ze niet haar curves te showen.

Michael B. Jordan en Lori Harvey

Met een foto op Instagram maakten Lori Harvey en Michael B. Jordan duidelijk elkaar gevonden te hebben. Beiden trots en volledig in love.

Naast zijn rol als Erik Killmonger (N’Jadaka) in Black Panther ken je Michael B. Jordan waarschijnlijk wel van Creed of Fantastic Four. Ook gaat hij waarschijnlijk hij Tony Monta spelen in de reboot van Scarface. De 23-jarige Lori Harvey heeft een minder indrukwekkend CV, maar is dan ook tien jaar jonger dan haar nieuwe vlam.

Ex van Memphis Depay

De Nederlandse voetballer Memphis Depay komt niet vaak in het nieuws met een nieuwe vriendin. Maar net nadat hij in 2015 bij Manchester United ging voetballen, sloeg hij Lori Harvey aan de haak. De twee hadden een relatie van langer dan een jaar, maar uiteindelijk groeiden ze uit elkaar. Een paar weken geleden stond de ex van de Oranje-spits nog in de Amerikaanse Playboy. Maak kennis met de vrouw die nu ‘s werelds meest sexy man Michael B. Jordan datet.

Lori Harvey is model en influencer en heeft meer dan 2,5 miljoen volgers op Instagram. De nieuwe vlam van Michael B.Jordan is de dochter van Steve Harvey. Vergeten wie dat is? Welnu, de man die twee keer op rij de fout inging tijdens de Miss Universe-verkiezingen door de verkeerde winnares aan te wijzen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.