Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat scoort met Harry Potter-LEGO en sportwagens

Kruidvat oefent deze week alvast voor pakjesavond door met LEGO-aanbiedingen te scoren. Harry Potter-fans kunnen los, evenals autoliefhebbers.

LEGO brengt mooi spul uit, maar het verzamelen van de vele sets voor volwassenen is een prijzige hobby.

De jacht op LEGO-aanbiedingen

Dat was het altijd al, maar tijdens de pandemie deden de Denen er nog een schepje bovenop door prijsstijgingen door te voeren.

Gelukkig hoef je niet altijd elke set voor de volledige adviesprijs aan te schaffen. Het merk brengt op een steady tempo nieuwe modellen uit, waardoor de oudere regelmatig in de uitverkoop gaan.

Zo heeft LEGO zelf een aanbiedingenpagina, maar voor de echte scherpe deals kun je vaak het beste aankloppen bij Bol of Amazon. Of je loopt even naar je lokale Intertoys. Pure nostalgie.

Kruidvat stunt met LEGO-deals

Een winkel die tijdens het koopjesjagen voor je LEGO-collectie waarschijnlijk niet snel aan denkt, is Kruidvat. Toch kun je daar deze week een flink aantal sets met mooie korting scoren.

We schreven eerder deze week al over de LEGO-versie van Daniel Craig als James Bond die in de aanbieding is, maar de folder van de kruidenier staat tjokvol met deals.

Van James Bond naar Harry Potter

Fans die met smart op de nieuwe Harry Potter-serie zitten te wachten, kunnen zichzelf bijvoorbeeld zoet houden met dit eerbetoon aan Dobby de huiself. 27,99 euro in plaats van 29,99 euro bij LEGO.

Kruidvat LEGO aanbiedingen deals Harry Potter
(Afbeelding: LEGO)

Slechts twee euro korting, maar als je je bedenkt dat je bij de Denen ook nog flinke verzendkosten moet dokken, dan is het zeker een scherpe deal. Je kunt je bestelling namelijk gratis bij je dichtstbijzijnde Kruidvat-filiaal af laten leveren. Dan scheelt het bijna 10 euro met de normale set. Laat je het thuis bezorgen, dan zijn de bezorgkosten lager dan bij LEGO zelf, dus dan zit je alsnog op fikse korting. Bingo!

Breid je autocollectie uit

Zo zijn er wel meer mooie deals te vinden, vooral voor autoliefhebbers. Zo is deze LEGO Peugeot Le Mans Hybrid Supercar met maar liefst 20 euro korting te scoren.

LEGO Technic 42156 Peugeot 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar
🏎 (Afbeelding: LEGO)

Of houd het bescheidener met de Lamborghini Huracán, waar je 3 euro op bespaart. Op de Nascar Next Gen Chevrolet Camaro krijg je zelfs 10 procent korting.

Let op: dubbelcheck je deals

Je kunt op deze overzichtspagina alle LEGO-deals van de Kruidvat checken. Het zijn niet de hoogste kortingspercentages, maar met de gratis verzending zitten er wellicht mooie kansen voor je tussen. Op websites als Budgetspelen kun je in de prijsvergelijker dubbelchecken of je beoogde deal wel echt een goede aanbieding is.

Let wel: Kruidvat heeft niet vaak dit soort deals, dus het is onduidelijk hoe lang de voorraad mee zal gaan. Op is uiteraard op.

Bol.com gaat ook los

Tip: ga vooral ook even naar Bol.com, want ook daar wordt deze week met flinke LEGO-aanbiedingen gestrooid. Wie weet is je favoriete set daar nog veel goedkoper.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.