Alrik de Jong
Alrik de Jong LEGO 1 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat stunt met LEGO James Bond-auto en minifig Daniel Craig

Soms spot je de coolste hebbedingen op de meest onverwachte plekken. Kruidvat heeft een Aston Martin DB5 van LEGO liggen, met een minifig van James Bond die duidelijk naar Daniel Craig ontworpen is.

Alvast een disclaimer, het is geen bouwset voor gevorderden, zoals deze wagen van geheim agent 007. Wel een must-have voor de LEGO-nerd, al dan niet volwassen. De bouwset zit namelijk vol details, en alleen de minifig, zoals een LEGO-poppetje in de volksmond heet, is al een collectors item.

Kruidvat stunt met LEGO

Net als de folders van Aldi en Lidl bladeren we die van Kruidvat ook wekelijks likkebaardend door. Zo stuit je nog wel eens op een betaalbare elektrische fiets of andere onverwachte deals.

kruidvat, daniel craig, aston martin, db5, daniel craig, minifig, james bond, 007, minifiguur
(Afbeelding: LEGO)

Kruidvat verkoopt vaker LEGO, maar hier komt alles wat het Manners-hart begeert samen. Auto’s, films, de vlinderstrik uit ons logo en Daniel Craig.

Aston Martin DB5 en minifig Daniel Craig

De Aston Martin DB heeft hetzelfde nummerbord als dat van James Bond en net als in de film kun je dat verwisselen. Je krijgt er vier extra nummerborden van LEGO bij. Ook beschikt de auto over het officiële merklogo.

kruidvat, daniel craig, aston martin, db5, daniel craig, minifig, james bond, 007, minifiguur
(Afbeelding: LEGO / @gavinhignight)

De minifig van Daniel Craig als James Bond is zoals gezegd alleen al leuk om in de vensterbank te zetten tussen je zwaaiende katjes en andere prullaria. Bij Kruidvat is de bouwset nu afgeprijsd. Je betaalt 22,99 euro voor de Aston Martin DB5. Bovendien krijg je een tweede LEGO-set voor de halve prijs.

Ter vergelijking: bij LEGO zelf kost de set 24,99 euro, maar inclusief 5,99 euro verzendkosten. Kom je uit op 30,94 euro. De James Bond-bouwset van Kruidvat kun je bij het dichtstbijzijnde filiaal gratis laten afleveren. En voor een bezorging thuis betaal je 3,99 euro. In dat laatste geval ben je alsnog 4 euro goedkoper uit.

Wie wordt de nieuwe 007?

Als je Manners regelmatig leest, dan weet je alle laatste geruchten over een eventuele opvolger van Daniel Craig als James Bond. Lees hier meer over de mogelijke nieuwe 007.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.