Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

LEGO organiseert een exclusieve tour, en jij kunt erbij zijn

De Denen achter LEGO zijn op zoek naar fans die te porren zijn voor een bijzonder tripje richting Denemarken. Inclusief een rondleiding door het huis van de oprichter van het speelgoedmerk, een bezoekje aan een fabriek en een uiterst exclusief cadeautje.

LEGO is een prijzige hobby. Zeker nu het Deense merk zich steeds meer op volwassenen richt vliegen de sets van honderden euro’s je om de oren. Neem bijvoorbeeld de recent aangekondigde Eiffeltoren: die kost meer dan een Playstation 5. De plastic bouwsteentjes waren altijd al aan de prijzige kant, maar recente prijsstijgingen deden er nog een schepje bovenop.

LEGO Inside Tour

Heb je na al die peperdure sets nog wat budget over? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven voor een zeer exclusief tripje richting Denemarken. De LEGO Inside Tour keert volgend jaar namelijk terug.

Dat is een luxueuze ervaring voor de meest fervente LEGO-fans. Het Deense speelgoedmerk gaat in 2023 zes keer een rondleiding geven. Tijdens het tripje bekijk je eerst het originele huis van oprichter Ole Kirk Kristiansen, waar de allereerste modellen van LEGO tentoongesteld staan. De plek waar het negentig jaar geleden allemaal begon.

LEGO Exclusieve Inside Tours Loterij
💸 (Afbeelding: LEGO)

Exclusieve set als afsluiter

Ook ga je een dagje optrekken met designers van het merk, staat er een bezoekje aan een fabriek op de planning en mag je gaan shoppen in de zeer exclusieve personeelswinkel van LEGO. Met korting, uiteraard.

De Inside Tour eindigt met het ontvangen van een exclusieve set, die enkel middels de gelijknamige tour te verkrijgen is. Oftewel: een set die over een paar jaar veel geld waard zal zijn. Check alleen al ons lijstje met de meest waardevolle LEGO-sets aller tijden: de helft bestaat uit sets die je enkel tijdens dit soort elementen kon scoren.

Loterij met prijskaartje

De catch? Er worden slechts zes rondleidingen georganiseerd, voor kleine groepjes. Je kunt je inschrijven om mee te loten voor een plekje, maar het is dan niet alsof je vervolgens gratis mee kunt. Alsnog hangt er een prijskaartje van omgerekend 2700 euro aan.

Maar goed, dan krijg je dus wel een tripje van drie dagen, inclusief overnachtingen, maaltijden en een jaar lang ‘gratis’ toegang tot LEGOLAND. Vervoer zal je zelf moeten regelen en betalen.

De zes rondleidingen staan gepland op de volgende data in 2023:

  •  10-12 mei
  • 24-26 mei
  • 21-23 juni
  • 30 augustus – 1 september
  • 4-6 oktober
  •  1-3 november

Meld je snel aan

Klinken de exclusieve Inside Tours je als muziek in de oren? Zorg dan dat je er snel bij bent: je kunt je vanaf nu tot 9 december inschrijven voor de loting. Inschrijven doe je via deze officiële website.

LEGO Exclusieve Inside Tours Loterij
💸 LEGO’s museum (Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.