Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 16 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Flinke korting: 51 LEGO-sets in de aanbieding bij Bol punt com

We hebben de eerste lading LEGO-aanbiedingen van 2023 te pakken! Bol.com strooit met korting op tientallen sets, van Star Wars tot Harry Potter.

LEGO was altijd al prijzig speelgoed, en dat is er afgelopen jaar niet beter op geworden. Als gevolg van de stijgende prijzen van grondstoffen was de Deense fabrikant halverwege 2022 genoodzaakt om de prijskaartjes van sets te verhogen.

LEGO-sets in de aanbieding

Vooral bij de grotere sets voor volwassenen doet dat pijn. Een flinke set zoals de Eiffeltoren of het onlangs gelanceerde vakantiehuis kosten al snel honderden euro’s. Des te meer een reden om dus goed op aanbiedingen te letten!

De fabrikant stuntte eind vorig jaar met een eindejaarsuitverkoop, maar sindsdien is het wat aanbiedingen en korting betreft erg rustig geweest. Tot nu. Bol.com heeft deze week namelijk een flinke lading LEGO-sets in de aanbieding gegooid.

Bol.com stunt met korting

De sets van honderden euro’s ga je er niet tussen vinden, maar dat neemt niet weg dat je goede dealtjes kunt scoren. Met name Harry Potter-sets worden met een leuke dosis korting in de uitverkoop gegooid. Vaak gaat er slechts een tientje vanaf, maar op de adviesprijzen scheelt dat toch al snel vijftien tot twintig procent.

We zetten hieronder onze vier favoriete deals voor je op een rijtje. Benieuwd naar alle LEGO-aanbiedingen van Bol.com? Via deze link kun je meteen het complete overzicht van alle sets raadplegen.

LEGO Star Wars 75301 Luke Skywalkers’ X-Wing Fighter

We trappen af met een iconische set: de X-Wing Fighter van Luke Skywalker. Installeer R2-D2 aan boord, zet Luke in de cockpit en het is tijd om de ruimte verkennen. De set is niet alleen tof om te bouwen, maar ook zeer geschikt voor een kind om mee te spelen, dankzij bijvoorbeeld het veermechanisme waarmee je lasers af kunt vuren. Stiekem ook hartstikke vermakelijk voor volwassen Star Wars-fans, uiteraard.

Aanbiedingsprijs: 33,59 euro

Korting: 16 procent

LEGO Bol.com aanbiedingen korting
💸 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Harry Potter 76403 Het Ministerie van Toverkunst

Van Star Wars gaan we naar een andere mega-filmfranchise: Harry Potter. Voor iets meer dan zestig euro bouw je Het Ministerie van Toverkunst, waar de overheid van de tovenaarswereld zijn werk doet. Althans, normaliter. Nu is het de backdrop voor de filmscène waarin Harry, Hermelien en Ron stiekem het gebouw binnen proberen te dringen om het Medaillon van Zwadderich te stelen. Met de twaalf inbegrepen minifiguurtjes kunnen fans hun lol op.

Aanbiedingsprijs: 61,19 euro

Korting: 15 procent

LEGO Bol.com aanbiedingen korting
💸 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Marvel 76217 Ik ben Groot

Er is maar één blik van Groot nodig om je Marvel-hart te veroveren. Dit poseerbare model van de Guardians of the Galaxy-held is gebaseerd op de tweede film, die aftrapt met een scène waarin Baby Groot volop aan het dansen is. Instant klassieker. Je krijgt bij dit hebbeding tevens een museumwaardig bordje geleverd en natuurlijk een muziekcassette. Dé perfecte thuiswerkplek-decoratie!

Aanbiedingsprijs: 36,49 euro

Korting: 15 procent

LEGO Bol.com aanbiedingen korting
💸 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Classic 11021 90 Jaar Spelen

Ben je minder van de grote franchises? Dan kun je alsnog vol nostalgie je eigen creativiteit loslaten op deze kleurrijke set. Met 1100 kun je zelf bepalen wat je gaat bouwen, maar deze set is ontworpen als een eerbetoon aan de rijke en lange geschiedenis van LEGO. Van de klassieke Space-sets tot de originele houten eend van de Denen: je kunt allerlei hoogtepunten uit die geschiedenis nabouwen in miniatuur-vorm. Pracht.

Aanbiedingsprijs: 36,49 euro

Korting: 15 procent

LEGO Bol.com aanbiedingen korting
💸 (Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.