Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

LEGO en Adidas bouwen collab uit met zes nieuwe sneakers

Soms heb je van die samenwerkingen waaraan alles klopt. LEGO en Adidas beseffen heel goed dat hun collab tot die categorie behoort. Ze houden zich dan ook niet in. Na deze schoen die door de drager te personaliseren is, komen beide merken nu met maar liefst zes nieuwe sneakers. Maak kennis met de ZX 8000 Bricks-collectie.

Waar Nike met een constante stroom aan nieuwe sneakers de koning is van de nieuwe releases, is Adidas de baas als het om coole collabs gaat. Star Wars, South Park, het Ivy Park van Beyoncé en Kermit de kikker zijn slechts een paar voorbeelden van de laatste jaren.

ZX 8000 Bricks-collectie: sneakers in dé LEGO-kleuren

Inmiddels behoort LEGO ook alweer eventjes tot deze trouwe en uiteenlopende groep bondgenoten. Nieuw is de Adidas ZX 8000 Bricks-collectie, bestaande uit zes sneakers in de primaire kleuren van de Deense speelgoedfabrikant. Alleen de promotievideo is al briljant.

De nieuwe sneakers van Adidas en LEGO zijn dus gebouwd op het fundament van het reeds bestaande model ZX 8000. De Bricks-varianten zijn verkrijgbaar in het zwart, rood, geel, blauw, groen en grijs. Overal op en in de schoenen vind je coole details terug, zoals de vetertag die bestaat uit een bouwsteentje.

Vanaf 7 mei verkrijgbaar via Adidas

De nieuwe de ZX 8000 Bricks-collectie is vanaf vrijdag 7 mei beschikbaar via de Nederlandse website van Adidas. De sneakers kosten 140 euro, en we vermoeden dat je er snel bij moet zijn.

adidas ZX 8000 x LEGO, sneakers, primaire kleuren, blauw
(Afbeelding: LEGOxADIDAS)
adidas ZX 8000 x LEGO, sneakers, primaire kleuren, geel
(Afbeelding: LEGOxADIDAS)
(Afbeelding: LEGOxADIDAS)
adidas ZX 8000 x LEGO, sneakers, primaire kleuren, groen
(Afbeelding: LEGOxADIDAS)
adidas ZX 8000 x LEGO, sneakers, primaire kleuren, rood
(Afbeelding: LEGOxADIDAS)
(Afbeelding: LEGOxADIDAS)

Waar Adidas en LEGO hun samenwerking ijverig aan het uitbouwen zijn, denkt de Deense speelgoedfabrikant ook aan volwassenen zoals jij, die zelf willen bouwen. Check bijvoorbeeld deze drie nieuwe must-have Star Wars-sets. En als je toch op zolder bezig bent, kijk dan direct even of je een van deze sets hebt liggen. Dat zou namelijk betekenen dat je over een fortuin beschikt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.