Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De ICY PARK-campagne van Beyoncé is te goed voor woorden

Beyoncé zet Instagram ditmaal niet in vuur en vlam, maar ze bevriest de boel. Juist, met de nieuwe ICY PARK-campagne van Ivy Park x Adidas. Wij zijn fan.

Soms heb je van die geluksmomentjes die je niet ziet aankomen. De bevroren wateren in Nederland en schaatspret die daar de afgelopen dagen op volgde, bijvoorbeeld. In hetzelfde weekend onthulde Beyoncé de campagnebeelden van ICY PARK.

Beyoncé bevriest Instagram

Ze is 39 jaar oud, heeft drie kinderen, maar is nog zo fit als een hoentje. Zoals je in haar Netflix-docu ziet, danst Beyoncé nog minstens even energiek als in het begin van haar carrière.

Dan hebben we het nog niet eens over de killercurves van Beyoncé, die ze ook tijdens deze nieuwe collectiepresentatie niet verhult. De vorige twee campagnes van Ivy Park x Adidas (oktober 2020 en januari 2020) waren al niet te versmaden, maar dit overtreft alles.

De ICY PARK-collectie van Ivy Park x Adidas

De campagnebeelden zijn geschoten voor ICY PARK, de nieuwe campagne van Ivy Park x Adidas Originals. Ja Beyoncé, dit is hoe je sneakers aanprijst. En hoe je sportkleding combineert met hoge hakken. Bekijk de eerste campagnebeelden hieronder. Vanaf 19 februari is de nieuwe collectie te shoppen op de website van Adidas. Er is kleding voor zowel dames als heren.

Ivy Park is het kledingmerk van Beyoncé, dat zich in samenwerking met Adidas richt op actieve sporters die iets meer willen dan alleen praktische kleding. De ICY PARK-collectie bestaat naast sportkleding uit reflecterende outdoorkleding, snowboardgear, fluffy vesten, petten, mutsen en nog veel meer items. Daarnaast komt er ook een reeks nieuwe unisex sneakers. En als je goed hebt opgelet, dan zie je inderdaad ook Hailey Bieber shinen in deze campagne. Meer beelden bekijk je hier.

Lees hier meer over de nieuwe ICY PARK-collectie. Vanaf 19 februari online verkrijgbaar via de website van Adidas.

Beyoncé zet Instagram in vuur en vlam in ‘nude’ jurk

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.