Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 23 okt 2020

Beyoncé breekt Instagram met unisex collectie Ivy Park x Adidas

Als iemand Instagram in vuur en vlam kan zetten, dan is het Beyoncé Knowles wel. Eén foto in badpak is genoeg. Hopla, binnen een dag 3,5 miljoen likes en duizenden reacties. Maar er is veel meer dan die ene foto, namelijk een compleet nieuwe collab-collectie van Ivy Park en Adidas.

Ivy Park is het kledingmerk van Beyoncé dat zich richt op actieve sporters die iets meer willen dan alleen praktische kleding. Begin dit jaar bracht ze samen met Adidas deze unisex-lijn op de markt. Nu is er een nieuwe collectie in samenwerking met het Duitste sportmerk, met items voor zowel mannen als vrouwen.

Beyoncé breekt Instagram in aerobics-bodysuit

Als je iets beter kijkt, dan is het geen badpak dat Beyoncé draagt, maar een retro aerobics-bodysuit. Dit is een van de pronkstukken van de nieuwe collectie voor dames. Prima trend, als je het ons vraagt. Terug naar de jaren 80 en 90 is altijd een goed idee.

Op de Instagram-pagina van Ivy Park zelf krijg je een beter beeld van de collectie. Bekijk hieronder de eerste de foto’s en video’s. Beyoncé ontdoet aerobics hoogstpersoonlijk van het stoffige imago dat de efficiënte uitoefening van Dr Kenneth H. Cooper de laatste jaren heeft gekregen. Wees gerust, de nieuwe collab-collectie met Adidas gaat verder dan alleen bodysuits.

Nieuwe Ivy Park x Adidas-collectie

Beyoncé onthult op Instagram dat de nieuwe Ivy Park x Adidas-collectie vanaf 30 oktober beschikbaar is. Verwacht veel sportoutfits en unisex jacks. En afgaande op de foto’s en video’s die tot nu toe zijn gedeeld, komen er ook weer nieuwe sneakers aan. Goed nieuws, want begin dit jaar zaten er ook verschillende stijlvolle modellen voor heren tussen. Meer informatie over de release en exclusieve updates lees je hier.

📸 Check ook: Emily Ratajkowski zet Instagram in vuur en vlam met tijdelijke tatoeage

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beyoncé breekt Instagram met unisex collectie Ivy Park x Adidas
Sluiten