Redactie
Redactie Human Interest 18 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé zet Instagram in vuur en vlam in ‘nude’ jurk

Als we met het mes op onze keel één vrouw moesten kiezen die ons op alle fronten inspireert, dan roepen we Beyoncé. Met de ‘nude’ jurk die ze droeg tijdens het Shawn Carter Foundation Gala zette ze Instagram weer eens in vuur en vlam.

Beyoncé Knowles is 38 jaar oud, heeft drie kinderen en laat al jarenlang zien dat er maar een koningin van de liveshow is. Bekijk de Netflix-documentaire Homecoming en je begrijpt waarom jong en oud is geïnspireerd door Queen B. Ze is nog altijd goed bij zang en in het bezit van de dansmoves van een 20-jarige. En om een bruggetje te maken: ze ziet er zonder uitzondering prachtig uit, wat ze ook aantrekt. Afgelopen weekend trok ze overigens iets bijzonders aan en dat heeft Instagram geweten.

Beyoncé zet Instagram in vuur en vlam

Zaterdagavond toog Beyoncé in een paillettenjurk in ‘nude’ tint naar het Shawn Carter Foundation Gala, georganiseerd door haar man Jay-Z. Ze deelde drie setjes van drie foto’s, die gezamenlijk meer dan 10 miljoen likes opleverden. Eventjes dachten we dat het om een oude foto ging, maar deze klassieke Beyoncé-look is van nu. Wauw, wat vrouw.

Shawn Carter Foundation Gala

De wereld kreeg nog meer Beyoncé, want voor de afterparty werd natuurlijk een andere jurk aangetrokken en zoals dat tegenwoordig gaat werd die ook uitgebreid geshowd op Instagram. Het Shawn Carter Foundation Gala vond plaats in het Seminole Hard Rock Hotel and Casino in Hollywood, Florida. Alicia Keys was een van de artiesten die optraden. Tijdens het gala wordt jaarlijks geld ingezameld voor verschillende goede doelen die vooral gericht zijn op educatie voor kansarme jongeren.

Met 135 miljoen volgers behoort Beyoncé tot de top 10 personen met de meeste volgers op Instagram. Cristiano Ronaldo voert die lijst aan met 190 miljoen volgers.

? Check ook: Rihanna en haar transformatie tot lingerie-godin met een boodschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beyoncé zet Instagram in vuur en vlam in ‘nude’ jurk
Sluiten