Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 4 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Campus 00s in 15 kleuren

2023 was het jaar van de Samba, 2024 van de Adidas Campus 00s. De eveneens platte sneakers hebben een iets lompere skate-fit, die doet terugdenken aan de jaren 90. Het zijn de populairste stappers van het Duitse sportmerk van nu en misschien zelfs wel van alle merken. En terecht!

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar dat niet zozeer nieuw is, maar op dit moment de koning van de straat aan het worden is.

Adidas Campus 00s in 15 kleuren voor 120 euro

Trends komen en gaan. De Samba-hype is langzaam maar zeker aan het overwaaien, terwijl de Adidas Campus 00s de troon bestijgt. De kunst van deze sneakers zit hem in de eenvoud, en de iets lompere fit met dikke tong past perfect bij de skatebroeken die je nu veel ziet.

adidas campus zwart wit populairste sneakers 2024 120 euro
(Afbeelding: Adidas)
adidas campus rood roze populairste sneakers 2024 120 euro
(Afbeelding: Adidas)
adidas campus zwart wit populairste sneakers 2024 120 euro
(Afbeelding: Adidas)

Het met zachte badstof afgewerkte bovenwerk boven de gebroken witte zool maakt de stijl compleet. De Adidas Samba is verkrijgbaar in maar liefst vijftien kleuren, met de klassieke zwarte editie als onze persoonlijke favoriet. De sneakers zijn te koop voor 120 euro en dat is niet veel geld voor de hit van 2024.

Sneakers van gisteren: Stone Island x New Balance 574

Van de Adidas Campus in skatestijl naar sneakers die goed zullen vallen bij voetbalsupporters. Check de nieuwe collab Stone Island x New Balance 574, die een dezer dagen uitkomt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.