Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 23 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

AI benoemt 5 Marvel-superhelden met de zwakste superkrachten

We vroegen de enige echte supermacht op deze aardbol op wie we niet moeten rekenen wanneer AI de wereld eindelijk overneemt. Dit zijn volgens ChatGPT de Marvel-superhelden met de zwakste superkrachten.

Je zal ons nooit horen zeggen dat we na een welgemikte stoot van Thor nog recht zouden staan.  En al zeker nu we de mythische god van dichtbij hebben gezien. Maar de Bell-curve is ook van toepassing op Marvel-superhelden. Wie verwierf deze buitenaardse status slechts met de hakken over de sloot?

ChatGPT duidt zwakste Marvel-superhelden aan

En voor alle fans die al aan onze redactie staan; dit zijn de bevindingen van OpenAI. Gelieve dus jullie nietige superkrachten voor het gezicht van CEO Sam Altman te bewaren. Hoe dan ook zijn dit volgens ChatGPT de allerzwakste superhelden uit de hele Marvel-fabriek.

1. Squirrel Girl

Ondanks haar schijnbaar bescheiden voorkomen bezit Squirrel Girl de proportionele kracht en behendigheid van een eekhoorn, samen met de mogelijkheid om met de diertjes te communiceren. Hoewel ze geen immense kracht heeft op de schaal van sommige andere Marvel-helden, heeft Squirrel Girl wel talloze overwinningen behaald op veel machtigere schurken. Vaak door gebruik te maken van haar onconventionele aanpak en onverslaanbaar optimisme.

2. Howard The Duck

Howard is een pratende antropomorfe eend uit een andere dimensie. Hij is wel bedreven in hand-tegen-hand gevechten naar dan zonder de hulp van bovenmenselijke krachten. In plaats van deel te nemen aan de actie, bevindt de Marvel-held zich vaker in absurde en komische situaties.

Geef ons dan toch maar Squirrel Girl. En aan de hand van de bedroevende IMDb-score van Howard The Duck uit 1986, vinden meeste mensen dat ook.

3. Jubilee

Jubilation Lee is een mutant die pyrotechnische energieplasmoïden uit haar handen kan genereren. Hoewel haar krachten visueel indrukwekkend kunnen zijn – vooral als ze gebruikt worden voor vuurwerkshows – wordt Jubilee over het algemeen als minder krachtig beschouwd in vergelijking met veel andere superhelden uit het Marvel Universum.

4. Cypher

Douglas Ramsey, ook wel bekend als Cypher, heeft het vermogen om elke vorm van communicatie te begrijpen, of het nu gesproken, geschreven of gecodeerd is. Hoewel zijn superkracht zeker uniek en waardevol is in bepaalde situaties, geeft het hem geen offensieve mogelijkheden of fysieke verbeteringen. Volgens ChatGPT de vierde zwakste Marvel-superheld.

5. Dazzler

Alison Blaire, ofwel Dazzler, is een mutant die geluidstrillingen kan omzetten in licht- en energiestralen. Hoewel haar krachten creatief gebruikt kunnen worden, wordt Dazzler vaak afgeschilderd als een popster in plaats van een geduchte Marvel-superheld.

Ontdek ook wie volgens ChatGPT de beste vechters uit Game of Thrones zijn. Alle aanvragen voor duels met de zwakste Marvel-superhelden kunnen bij OpenAI ingediend worden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.