Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 14 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

De vier LEGO-adventkalenders 2023 zijn verrassend betaalbaar

De een koopt een adventkalender vol speeltjes van EasyToys, de ander wordt liever verrast met LEGO. Voor laatstgenoemde zijn er nu vier gloednieuwe adventskalenders en die zijn verrassend betaalbaar.

December staat voor de deur, en dat betekent dat je van alle kanten weer wordt bekogeld met adventkalenders. Onze persoonlijke favorieten zijn doorgaans die met LEGO. In 2023 zijn er liefst vier verschillende exemplaren uitgekomen. We lichten ze voor je uit.

LEGO Avengers adventkalender 2023

De Marvel-fan kan iedere dag deurtjes openen met verrassingen uit Marvel-films. Inclusief minifiguren van Okoye, Doctor Strange, Captain America, Spider-Man, Wong, Iron Man en Black Widow.

lego marvel avengers adventkalender 2023
(Afbeelding: LEGO)

De LEGO Avengers adventkalender van 2023 kost 37,99 euro. Dat is nog eens een leuk cadeau voor in de schoen.

LEGO Harry Potter adventkalender 2023

Onze favoriet onder onze favorieten is de Harry Potter-editie. De 24 deurtjes toveren de leukste verrassingen tevoorschijn. Waaronder bekende rekwisieten uit de films en minifiguren van onder anderen Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Draco Malfidus, Desiderius Perkamentus en Madame Rosmerta.

LEGO Harry Potter adventkalender 2023
(Afbeelding: LEGO)

De LEGO Harry Potter adventkalender 2023 is te koop voor 37,99 euro. Op naar een magische kerst.

LEGO Star Wars adventkalender 2023

Ook Star Wars-fans worden op hun wenken bediend, met minifiguren van onder anderen Palpatine, een Ewok, een Pit Droid in kerstoutfit, een Gonk Droid verkleed als rendier, Omega met een slee en prinses Leia. Achter andere deurtjes vind je mini-voertuigen als The Justifier, Mandalorians N-1 Starfighter, een turbotank speederbikes en meer.

LEGO Star Wars adventkalender 2023 betaalbaar
(Afbeelding: LEGO)

Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Ook de LEGO Star Wars adventkalender 2023 kost 37,99 euro.

LEGO City adventkalender 2023

En dan eentje voor de wat jongere kinderen (we rekenen ons zelf tot volwassen kinderen). Deze kalender geeft een heerlijk winters gevoel met onder meer de Kerstman en Kerstvrouw, een kerstliedjeszanger, ijshockeyspeler sneeuwpop, rendier, puppy, kitten en nog veel meer.

LEGO City adventkalender 2023 betaalbaar
(Afbeelding: LEGO)

Nu wordt het voorspelbaar. De LEGO City adventkalender 2023 kost 37,99 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.