Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 30 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Meer spanning tussen de lakens dankzij deze 24 open deuren

Het einde van het jaar nadert en de hectische periode voor Sinterklaas, kerst en de jaarwisseling komt daarmee weer in zicht. Des te belangrijker om wat meer tijd voor elkaar te maken. Maar hoe ontspan je samen zonder dat het saai wordt? Op de sleur in een relatie en tussen de lakens zit immers niemand te wachten. Gelukkig is daar de EasyToys Adventskalender.

Elke avond spring je uitgeput naast elkaar in bed. Al vaker speel je met de gedachte wat meer spice tussen de lakens toe te voegen. Maar hoe pak je dat aan? Wij hebben misschien wel een ideetje voor je.

24 keer fun in de EasyToys Adventskalender

Wellicht weet je nog niet precies waar de voorkeuren van jou en je partner liggen. Er valt op seksueel vlak namelijk veel te experimenteren. Met de EasyToys Adventskalender wordt die ontdekkingstocht een fluitje van een cent. Elke dag open je een nieuw deurtje naar een spannende verrassing vol genot en vermaak. Het opwindende cadeau bevat in totaal maar liefst 24 verschillende seksspeeltjes en -accessoires. Dus voor ieder wat wils!

Alle zintuigen prikkelen

Horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Door deze adventskalender worden alle vijf de zintuigen op scherp gezet. Zonder al te veel te verklappen, proberen wij je alvast op te warmen. Want waarom kiezen voor het cliché van chocolade of woonaccessoires als je ook voor iets pittigers kunt gaan? Wij zetten onze favorieten voor je op een rij. Let op, spoilers!

  • Dobbelen

Eindig je eigenlijk altijd maar in missionaris of standje 69? Zorg voor wat nieuwe inspiratie met een dobbelsteen met daarop verschillende seksposities. Gooi je allebei en kies je een favoriet of vertrouw je blindelings op de worpkunsten van je partner?

  • Eindeloos uithoudingsvermogen tussen de lakens

Hij zit als gegoten, deze cockring. Omdat hij verstelbaar is, kies jij hoe strak je wil gaan. Wist je dat met dit hulpmiddel je uithoudingsvermogen vergroot en orgasmes nóg intenser laat aanvoelen. Zo kom je gegarandeerd op een nieuw hoogtepunt. En je partner zal blij zijn dat je het nog langer volhoudt in bed.

  • Vrouwelijk genot

De vrouw des huizes overtuigen, hoeft niet moeilijk te zijn. De clitoris speelt vaak een belangrijke rol bij het klaarspelen van het vrouwelijk orgasme. De juiste stimulatie vinden is hoofdzaak. Ga samen op ontdekking en probeer verschillende tools uit, waaronder deze.

EasyToys brengt je 24 dagen spanning met nieuwe Adventskalender
(Afbeelding: EasyToys)

Wellicht was je al overtuigd. Maar seksuoloog en psychologe Eveline Stallaart heeft dé 5 benefits van de EasyToys Advenstkalender op een rijtje voor je gezet:

  1. Elkaar iedere dag opnieuw verrassen, kan je seksleven verrijken
  2. Iets nieuws proberen wat je anders misschien niet zou kopen, kan een wereld voor je openen
  3. Samen iets nieuws ontdekken tussen de lakens, kan de emotionele en fysieke van tussen jou en je liefde versterken
  4. Focus op de relatie en op samen genieten tijdens de drukke feestdagen
  5. Letterlijk én figuurlijk ‘out of the box’: samen ontdekken en communiceren over verlangens en wensen

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.