Alrik de Jong
Alrik de Jong Elektrische fiets 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

VanMoof dropt gestripte elektrische fiets S3 Aluminum

Er is een nieuwe elektrische fiets gelanceerd door VanMoof. Het gaat om een limited edition e-bike, S3 Aluminum genaamd.

Het Nederlandse VanMoof kunnen we gerust het Apple onder de e-bikes noemen. Bij presentaties van nieuwe modellen worden mensen wild, qua design loopt het merk voorop, iedereen wil op deze elektrische fiets rijden. En ok├ę, de prijs is behoorlijk, maar daar krijg je ook veel voor terug.

VanMoof dropt e-bike S3 Aluminum

Vandaag lanceert VanMoof de gestripte e-bike S3 Aluminum. Op 18 augustus zal een beperkt aantal van deze opvallende, raw-cut e-bikes voor een korte periode beschikbaar zijn voor het publiek via vanmoof.com. Dit is de eerste keer dat het merk een unieke S3-uitvoering uitbrengt.

vanmoof, s3 aluminium, gestripte e-bike, elektrische fiets, m1, fram
­čÜ▓ (Afbeelding: Van Moof)

De S3 Aluminum is gestript met een frame van brushed aluminium en het iconische ruwe laswerk van het Nederlandse merk. Het zwarte LED Matrix Display op de e-bike geeft jouw snelheid, batterijniveau en ondersteuningsniveau aan. Het volledig geïntegreerde stuur, het iconische zadel en de 28-inch banden zijn in kenmerkend zwart. Subtiele branding op de bovenbuis knipoogt naar de allereerste iteratie van het rechte frame uit 2008, de M1.

vanmoof, s3 aluminum, gestripte e-bike, elektrische fiets, m1, frame, licht
­čÜ▓ (Afbeelding: VanMoof)

De elektrische fiets beschikt over de geliefde technologie en functies van de met een Red Dot bekroonde VanMoof S3. Denk daarbij aan een ultrastille motor, geïntegreerde Kick-Lock, krachtige boost, lange-afstandsaccu en de kenmerkende anti-diefstaltechnologie.

Elektrische fiets vanaf 18 augustus te koop

De S3 Aluminum wordt op 18 augustus in Nederland, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten verkocht voor 2.698 euro. Schrijf je in om als eerste in de rij te staan voor deze zeldzame limited-edition e-bike.

vanmoof, s3 aluminum, gestripte e-bike, elektrische fiets, m1, frame, voorlamp
­čÜ▓ (Afbeelding: VanMoof)

Het design is anders, maar de specificaties zijn nagenoeg hetzelfde als de standaard S3. Die elektrische fiets testten we na de lancering. Lees hier onze review. Check ook de VanMoof V, het absolute premium model van het Nederlandse merk.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.