Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 5 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Bol stunt met coole e-bike onder de 800 euro en het is een fatbike

Op zoek naar een betaalbare e-bike die er ook nog eens cool uitziet? Check deze fatbike, die Bol.com nu wel voor een heel scherpe prijs verkoopt. Een veel goedkopere elektrische fiets ga je niet snel vinden.

Oké, de fatbike an sich heeft de afgelopen tijd een beetje imagoschade opgelopen. Maar wie ben jij om je daar wat van aan te trekken? Ook is dit type elektrische fiets gevoelig voor diefstal, maar gelukkig kun je de e-bike met dikke banden en brommeruiterlijk eindelijk weer verzekeren.

Stijlvolle fatbike: Colorway BK29G

Persoonlijk vinden we deze fatbike bij Bol.com stijlvol vergeleken met zijn soortgenoten. De beige kleur doet ons denken aan onze eerste Puch, die wel wat overeenkomsten vertoont met deze e-bike.

colorway fatbike bol.com e-bike onder de 800 euro
(Afbeelding: Colorway)

De afneembare 12Ah-batterij biedt over drie verschillende standen trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Wel moeten we erbij vertellen dat deze elektrische fiets zich uitsluitend leent als stadsfiets of dorpsfiets. De actieradius is, afhankelijk van ondersteuningsniveau en weersomstandigheden, 25 tot 45 kilometer. In 5 à 6 uren is de accu van de fatbike weer opgeladen.

Verder beschikt de e-bike over schijfremmen voor en achter, een comfortzadel met schokdempende werking, robuuste koplamp en overzichtelijk display. Goed om te weten: de elektrische fiets van Bol.com beschikt niet over een gashendel, waardoor de fatbike straatlegaal is.

E-bike onder de 800 euro bij Bol.com

Toegegeven, deze betaalbare e-bike kan niet tippen aan een Phatfour, maar daarom is de elektrische fiets ook betaalbaar. De prijs-kwaliteitsverhouding lijkt in ieder geval prima. Op verschillende platforms krijgt de fatbike goede reviews.

colorway bk29g fatbike bol.com e-bike onder de 800 euro elektriscdhe fiets
(Afbeelding: Colorway)

De Colorway BK29G, zoals de fatbike volmondig heet, is bij Bol.com te koop voor 799,99 euro. Meer specificaties vind je via de prijslink.

Beste betaalbare elektrische fiets

Zoek je een betaalbare elektrische fiets, maar absoluut geen fabtike. Check dan de winnaar van de ANWB-test 2023, die je nu bij Decathlon op de kop tikt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.