Noah Korevaar
Noah Korevaar Games 2 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Oeps: stemacteur bevestigt GTA 6 en nieuw personage

Alles wijst erop dat de onthulling van GTA 6 nadert, de opvolger van GTA 5. Domeinnamen worden bijgewerkt, details beginnen te lekken en de geruchten vliegen in het rond.

Voorlopig is echter nog niks officieel bevestigd. Rockstar Games heeft nog niet eens het bestaan van de game erkend. De gereputeerde gaming-journalist Jason Schreier heeft tevens op Twitter laten weten dat we voorlopig nog geen aankondiging hoeven te verwachten. Ook maakte hij direct korte metten met een aantal geruchten, zoals je hier kunt lezen.

GTA 6 stemacteur maakt fout

De beste man heeft als journalist in het verleden talloze scoops gedeeld, die altijd achteraf bleken te kloppen. Gelukkig is er meer nieuws rondom Grand Theft Auto 6, en nog vrij concreet nieuws ook! Niet een vaag gerucht of speculatie, maar concrete informatie.

De naam van Jorge Consejo doet waarschijnlijk niet meteen een belletje bij je rinkelen. Hij is een stemacteur die vooral rolletjes speelt in Mexicaanse televisieproducties. En, zoals blijkt uit zijn recentelijk bijgewerkte CV: GTA 6.

De acteur heeft zonde erbij na te denken een rol in GTA 6 op zijn CV gezet, iets waar fans afgelopen week achter kwamen. Het gaat om een klus uit 2018. Hij heeft toen volgens het CV de stem ingesproken van ‘The Mexican’. Daarmee hebben we dus direct een personage uit de opvolger van GTA 6 te pakken.

Daar houdt het ook meteen mee op. We weten verder niks over dat personage, al heeft men het in geruchten al langer over het Spaanstalige Vice City of Mexico als potentiële locaties voor GTA VI.

Consejo ontkent de rol niet

De stemacteur kwam overigens zelf ook achter de ophef die hij heeft veroorzaakt met zijn CV, maar ontkent de rol niet. Op Twitter laat Jorge Consejo weten dat hij echter niks kan zeggen over lopende projecten.

Duidelijk dus! Hiermee hebben fans een vrij concrete bevestiging te pakken van de game, evenals de naam van een eerste personage. Ben je benieuwd naar de andere geruchten rondom de game? Check dan ons artikel over Project Americas, waarin we de spectaculaire verwachte features van Grand Theft Auto VI op een rijtje hebben gezet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.