Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Serie-sneakers: Lord of the Rings én La Casa de Papel droppen collectie

Eerder zagen we al The Simpsons x Vans en Game of Thrones x Adidas. Voor de liefhebbers van sneakers gebaseerd op films en series: The Lord of the Rings en La Casa de Papel sluiten aan in de polonaise.

De beste samenwerking ooit op dit vlak is overigens die tussen Adidas en Star Wars. Van zowel series als The Mandalorian en The Book of Boba Fett zijn er speciale sneakers uitgekomen, om over verwijzingen naar klassieke personages uit de films maar te zwijgen. Bekijk hier het overzicht.

Reebok x La Casa de Papel

Bij Star Wars en Adidas zijn de releases vaak rond een nieuwe film of serie. De timing van Reebok en Netflix-serie La Casa de Papel vatten we dan ook niet helemaal. Feit is dat de sneakers er komen, en dat er best geinige details op te vinden zijn.

reebok, la casa de papel, money heist, serie, series, netflix
(Afbeelding: Reebok)
reebok, la casa de papel, money heist, serie, series, netflix, sneakers
(Afbeelding: Reebok)
reebok, la casa de papel, money heist, serie, series, netflix, 3, sneakers
(Afbeelding: Reebok)
reebok, la casa de papel, money heist, serie, series, netflix, 2
(Afbeelding: Reebok)

Vier modellen van Reebok krijgen een La Casa de Papel-makeover: de Classic Leather, Freestyle Hi, Zig Kinetica II en Club C. De prijzen variëren van 100 tot 130 euro en je shopt de sneakers via de productlinks.

Akedo x Lord Of The Rings

Binnenkort verschijnt de serie The Lord of the Ring: The Rings of Power. Wat dat betreft snappen we de timing van deze sneakers beter. De Akedo x Lord Of The Rings Map Signature High Top (een hele mond vol) zijn canvas schoenen. Deze zijn bedrukt met een gedeelte van de wereldkaart van de fantasiewereld van J. R. R. Tolkien.

akedo lord of the rings map
(Afbeelding: Akedo)
lord of the rings, akedo, sneakers
(Afbeelding: Akedo)
lord of the rings, sneakers
(Afbeelding: Akedo)

Je koopt de Lord of the Rings-sneakers voor 54,99 euro. Dat valt qua prijs inderdaad mee, al zijn het natuurlijk ook vrij simpele schoenen. Dat valt over de productie van de nieuwe serie The Rings of Power in ieder geval niet te zeggen. Check in dit artikel het krankzinnige budget en de kosten per aflevering.

Muzikale sneakers

Ook een geinige collab die recentelijk is uitgekomen, is die van radiozender Sublime en schoenenwinkel Reinhard Frans. Check die ‘Soul Shoes‘!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.