Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Schoenen 3 aug 2020

Vans brengt met toffe nieuwe sneakers (en meer) ode aan The Simpsons

Met 31 seizoenen en 684 afleveringen is The Simpsons zonder enige twijfel de langstlopende serie ooit. De serie is onderdeel geworden van de Amerikaans volkscultuur en geeft hilarische inzichten in de levens van gezinnen in de voorsteden. Daarom heeft een ander iconisch merk besloten dat het tijd is voor een eerbetoon. Het resultaat is de Vans x Simpsons-collectie vol vette sneakers en meer.

Vans pakt flink uit voor dit eerbetoon. Van kleding en accessoires tot sneakers. Alles wat een fan van The Simpsons zich maar kan wensen zit erbij. Toch is zoals je mag verwachten het schoeisel het belangrijkste. De Simpsons-collectie bestaat onder andere uit verschillende versie van de Sk8-Hi en de Chukka Pro. Allemaal zijn ze voorzien van verschillende afbeeldingen en referentie naar de bekende karakters uit de serie.

ode aan iconische karakters en donuts

Van de Bart Chukka Pro met Bart-vormige schedel tot Old-Skool kleurencombinaties met Moe en de Bouviers en een lavendelkleurige Sk8-Hi voor Lisa. Alle bekende karakters hebben een schoen in een hun eigen stijl. En dat geldt niet alleen voor bekende gezichten, ook aan de iconische Simpson donut is gedacht. Deze kun je nu aan je voeten dragen dankzij de speciale roze Slip-On Pro van Vans.

Vans x Simpsons-collectie
Een ode aan de familie Simpson. (Afbeelding: Vans)

Naast de diverse sneakers zit de Vans x Simpsons-collectie ook vol met toffe kleding en accessoires. Steun Lisa met de ‘Lisa Simpson for President’-fleece of de hele Simpson-familie met verschillende kleuren hoodies. Naast Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie is er ook nog een plekje gevonden voor Krusty. De welbekende clown schittert op fel gele shirts compleet met logo en menukaart op de achterkant.

De complete Vans x Simpsons-collectie

En dit is slechts een deel van deze immense ode aan The Simpsons. Voor de gehele collectie kun je terecht op de website van Vans. Daar kun je naast meer informatie en alle producten ook vinden waar je de Simpsons-collectie vanaf 7 augustus kunt kopen.

Vans x Simpsons-collectie
Ook Itchy & Scratchy zijn van de partij. (Afbeelding: Vans)

Liever een ode aan een ander icoon? Check dan deze toffe Luke Skywalker x Stan Smith-sneakers.

Krusty
Voor de Krusty-fan. (Afbeelding: Vans)
Rugtas
Naast sneakers zijn er ook accessoires zoals rugzakken. (Afbeelding: Vans)
De donut van Homer als slipper
De welbekende donut. (Afbeelding: Vans)
Speciaal voor Bart
Een ode aan Bart. (Afbeelding: Vans)
Vans x Simpsons-collectie
Of gewoon iedereen op één sneakers (Afbeelding: Vans)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vans brengt met toffe nieuwe sneakers (en meer) ode aan The Simpsons
Sluiten