Redactie
Redactie Stijl 13 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Sublime Radio lanceert sneakers en het venijn zit hem in de ‘soul’

Als je als radiozender vooral soulmuziek draait, dan kom je ooit een keer op het idee om sneakers uit te brengen met de ultieme ‘soul’ om op te dansen. Welnu, dat moment is nu daar.

Sublime en Reinhard Frans komen met de Soul Sneaker. Minimalistische sneakers, waarbij vooral de zool opvalt. Ah, nu snap je hem eindelijk.

Sublime x Reinhard Frans

De twee merken willen met de sneakers op een ludieke manier een kwalitatief hoogwaardige en dansbare schoen op de markt brengen, speciaal voor soulmuziekliefhebbers. De schoen is ontworpen door de designers en ambachtelijke schoenmakers van Reinhard Frans, in samenwerking met Sublime.

sneakers, sublime fm, radio, soul, reinhard frans

De volledig handgemaakte schoen is een uniseksmodel, gemaakt van wit leer. Aan de achterkant van de witte schoen is een limoengroen accent aangebracht en op de zool staat toepasselijk het woord ‘Soul’, refererend naar het meest gedraaide genre van de radiozender op de voorvoet van de zool.

Soul Sneakers

De Soul Sneakers zijn gemaakt met respect voor onze planeet, duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel voor beide merken. De materialen komen van dichtbij, de productie wordt volledig in een Europese fabriek gedaan en tijdens het daadwerkelijk maken van de schoen wordt verspilling van materialen voorkomen.

“Soul en Jazz zijn muziekgenres die standaard in onze stores worden afgespeeld. Een samenwerking met Sublime betekent de passie van twee werelden laten samenkomen. Met onwijs veel enthousiasme hebben we samen de Soul Sneakers ontworpen. Het resultaat is sportief, stijlvol, duurzaam en uniseks”, aldus Jasper Withaar, CEO van Reinhard Frans.

Nu te koop

De Soul Sneakers van Sublime (FM wordt er tegenwoordig niet meer bij genoemd) liggen nu in alle winkels van Reinhard Frans en zijn ook online te bestellen via de website van de schoenenwinkel.

Meer van de activistische sneakers, om tegen milieuvervuilende bedrijven aan te trappen? Check dan dit model van Veja en Sea Shepherd.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.