Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 20 mei 2019

Game of Thrones x Adidas sneakers 2.0: de AM4 GOT komt eraan

Game of Thrones en Adidas hebben een goed huwelijk, zo blijkt. In het najaar van 2018 verscheen deze collectie al, nu is er een nieuw en vermoedelijk laatste model. Het model van de Game of Thrones x Adidas sneakers 2.0 is de AM4 GOT.

Game of Thrones x Adidas sneakers 2.0: AM4 GOT

Het was Footlocker die de nieuwe samenwerking onthulde op Instagram. Wat je daar wijzer uit wordt? Helemaal niets, behalve dat het om het model AM4 gaat en dat de Game of Thrones sneakers 2.0 op 25 mei 2019 gelanceerd worden.

For the Throne. @GameOfThrones fans look out for the reveal of the new #AM4GOT from @adidas #SPEEDFACTORY Launching 5/25, Select Stores and Online

11.6k Likes, 87 Comments – Foot Locker (@footlocker) on Instagram: “For the Throne. @GameOfThrones fans look out for the reveal of the new #AM4GOT from @adidas…”

De AM4 komt normaal gesproken uit met een vetersluiting, eenbovenlaag van textiel en een comfortabele ultraboost-zool. De teaser doet vermoeden dat het thema ijs versus vuur is en dat is ook aannemelijk. Het model is vergelijkbaar met de Adidas Ultraboost. Het verschil: de AM4 wordt geproduceerd in een van de Speedfactory’s van Adidas in Duitsland. Deze fabrieken , die ook in de Verenigde Staten staan, zijn door het Duitse merk opgericht om het productieproces sneller en duurzamer te laten verlopen en het product dichter bij de consument te brengen. Footlocker meldt dat de Game of Thrones x Adidas sneakers vanaf 25 mei te koop zijn bij verschillende verkooppunten van Footlocker.

Dit model, de AM4 NYC, is de basis van de GOT-sneakers 2.0

Het eerste model uit de Speedfactory

Het eerste model dat uit de Speedfactory kwam rollen, is de zogeheten NYC (bovenstaande foto), waarvoor de Duitse sportkledingfabrikant jaren aan wetenschappelijke sportdata heeft geanalyseerd. Deze gegevens zijn uiteindelijk gebruikt in het ontwerp om met een minimaal gewicht een maximale ondersteuning voor de hak en de middenvoet te geven. Dit model is de basis voor de Game of Thrones x Adidas sneakers 2.0. Lees hier meer over de Speedfacotry.

Check ook de Nike Hyper Adapt BB, de zelf-veterende sneakers in de stijl én kleuren van de Marty McFly uit Back to the Future Part II.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Game of Thrones x Adidas sneakers 2.0: de AM4 GOT komt eraan
Sluiten