Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe Nike SB-sneakers zijn betaalbaar en perfect voor najaar

Betaalbare nieuwe sneakers van Nike, ze bestaan nog. Zoals deze net uitgebrachte SB React Leo, een model dat zich perfect leent voor het najaar.

De SB-lijn van Nike bestaat uit kleding en sneakers die geschikt zijn voor skateboarden. Platte skateschoenen als de Nike SB Pogo behoren al jaren tot onze favorieten, en dan vooral in het voorjaar en de zomer. Nu komt het Amerikaanse sportmerk ook met halfhoge skateschoenen. Een soort half cabs van Vans, maar dan net iets anders.

Nike SB React Leo

Een model dat ons in het oog sprong is de Nike SB React Leo. In het najaar ga je toch wat meer op zoek naar donkere tinten en de outdoorlook, maar dan wel met een subtiele pasvorm. Kom je uit bij deze unisex sneakers.

Nike SB React Leo, sneakers, najaar 2023, betaalbaar, 2
(Afbeelding: Nike)

“Luxe en functionaliteit komen samen in deze genderloze collectie, die is gemaakt in samenwerking met skateboarder Leo Baker”, vertelt Nike ons. “Deze schoenen zijn gemaakt voor moeiteloos skaten met next-level nauwkeurigheid en zijn al helemaal ingelopen voor langere en consistente performance. Getest door Leo Baker, ontworpen voor jou.” We kunnen het beamen: sneakers uit de SB-lijn zitten vanaf het eerste moment dat je ze aantrekt lekker.

Betaalbare sneakers voor het najaar

Het bovenwerk van de Nike SB React Leo combineert leer, suède en satijn voor stevigheid en textuur. De rubberen buitenzool van deze sneakers zorgt voor stevigheid en grip, geen overbodige luxe in het najaar.

Maar jij wil natuurlijk de prijs weten. We hebben niet overdreven met betaalbaar, want je koopt deze sneakers voor 99 euro. En we kunnen je vertellen dat skateschoenen, vooral als je er niet op skatet, bovendien lang meegaan. Ze komen overigens ook nog in het wit uit.

Check ook deze ultieme outdoorschoenen voor in het najaar van Nike, die onlangs al uitkwamen. Hebben we het over de ACG Mountain Fly 2 Low, geschikt voor zowel trailrunning als de straat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.