Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 26 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Max 1 met 25 procent korting

We kunnen de Member Days 2024 van Nike niet negeren. Er zijn nu bijvoorbeeld talloze en relatief nieuwe Air Max 1-sneakers te koop met 25 procent korting.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag goed nieuws voor Nike-members. En wees gerust, je kunt gewoon gratis lid worden. Tot en met 3 mei krijg je 25% korting op heel veel items met de code MEMBER 24.

Nike Air Max 1 met 25 procent korting

Echt op alle denkbare modellen van Nike krijg je tijdens de Member Days 2024 maar liefst 25 procent korting. En dan ga je natuurlijk op zoek naar klassiekers die normaal gesproken veel geld kosten. We hebben wat voorwerk gedaan, met de focus op Air Max 1.

Nike dropt nieuwe Air Max 1 OG-sneakers met 25 procent korting
Een van de vele Air Max 1-modellen met korting (Afbeelding: Nike)

Er zijn tijdens de Nike Member Days 2024 verschillende Air Max 1-sneakers te koop met 25 procent korting. Waaronder deze bordeauxrood-witte editie met een zwarte swoosh, zwart-witte editie met oranje swoosh, blauw-witte editie met zwarte swoosh en zelfs een wit paar’86 OG G. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Bekijk het volledige overzicht, met nog veel meer modellen. En voor alle duidelijkheid: swoosh is de benaming van het Nike-logo.

Goedkoopste Nike-sneakers van dit moment

Maar het kan, los van de Member Days 2024, altijd nog goedkoper. Check de Nike Full Force Low, een stijlvol paar retro sneakers dat je nu koopt voor 49,95 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.