Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 9 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Vikings-fans opgelet! Netflix deelt eerste beelden van spin-off Valhalla

Het tweede deel van het zesde en tevens laatste seizoen van Vikings moet nog op Netflix verschijnen, maar de streamingdienst is ondertussen al druk bezig met de toekomst. Netflix werkt namelijk aan een de spin-off genaamd Vikings: Valhalla. Wanneer deze serie gaat verschijnen is nog niet bekend, maar de eerste beelden zijn al naar buiten gebracht

In de korte video die Netflix gedeeld heeft, krijgen we een kijkje achter de schermen. Zo zien we hoe bepaalde locaties en scènes tot stand zijn gekomen. Het zijn vooral taferelen die we kennen van Vikings. Zo toont Netflix hoe de ruige zee nagebootst wordt en zijn we getuigen van één van de ongetwijfeld vele vechtpartijen.

Leif Eriksson neemt het over

Over het verhaal komen we in deze video echter weinig te weten. Gelukkig deelde Netflix eerder al een synopsis van Vikings: Valhalla. Hieruit wordt duidelijk dat we een sprong gaan maken in de tijd. In de spin-off nemen we afscheid van Ragnar Lothbrok en zijn nazaten, en maken we kennis met misschien wel de bekendste Viking ooit: Leif Eriksson.

Hij is de eerste Europeaan die voet zette op Noord-Amerikaanse grond. Hoe hij dat voor elkaar kreeg, gaan we ongetwijfeld zien in Vikings: Valhalla. Wat we nog meer kunnen verwachten van het verhaal en wie er in de cast zitten, lees je hier.

Vikings: Valhalla op Netflix

De opnames van Vikings: Valhalla zijn inmiddels afgerond. Toch duurt het nog wel even voordat het eerste seizoen klaar is. Momenteel wordt er druk gemonteerd. De verwachting is dat ze hier nog tot eind dit jaar mee bezig zijn. Als we geluk hebben, maakt Vikings: Valhalla eind 2021 zijn debuut, al lijkt de kans groter dat we tot begin 2022 moeten wachten.

Voordat het zover is, krijgen we hopelijk eerst nog het tweede deel van het zesde seizoen van Vikings. Helaas is nog steeds niet bekend wanneer de laatste afleveringen op Netflix gaan verschijnen. Je kunt het slotstuk gelukkig al wel zien bij Ziggo.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.