Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 12 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Vikings seizoen 6 scoort zeldzaam hoog op Rotten Tomatoes

Iedere week verschijnen er nieuwe films, series en documentaires. Niet alleen op Netflix, maar ook op Ziggo Movies & Series XL (HBO), Amazon Prime, Cinemember, Disney+ en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit is onze top 3 van week 50, met weer nieuwe afleveringen van Vikings seizoen 6, dat zeldzaam hoog scoort op Rotten Tomatoes.

Top 3 nieuwe films en series in week 50

Alle nieuwe series, films en documentaires gooien we wekelijks door een trechter voor een top 3. Deze week: 6 Underground op Netflix, Vikings seizoen 6 op Ziggo Movies & Series en Truth Be Told op Apple TV+.

1. Vikings (seizoen 6) – serie op Ziggo Movies & Series

Vikings is een ijzersterke serie op Ziggo Movies & Series waar je ook nog eens wat van opsteekt. Seizoen 6 is nu begonnen op de streamingdienst. De strijd tussen Ivar en Bjorn is gestreden. Bjorn regeert over het Kattegat, Ivar is gevlucht richting het oosten. Het nieuwe seizoen is met een zeldzaam hoge score van 100 procent binnengekomen op filmrecensiewebsite Rotten Tomatoes. Hoger kan niet. Het zesde seizoen bestaat uit twintig afleveringen, die niet allemaal tegelijk verschijnen.

De eerste drie afleveringen van Vikings seizoen 6 zijn nu te zien op Ziggo Movies & Series.

2. 6 Underground – film op Netflix

6 Underground is de actiefilm waar Netflix mee uitpakt rond de feestdagen. Zes individuen van over de hele wereld worden niet alleen uitgekozen om hun skills, maar ook vanwege hun bereidheid om hun verleden compleet achter zich te laten. Het elite-team wordt samengebracht door een leider die gespeeld wordt door Ryan Reynolds (Deadpool). Hun missie? Slechteriken stoppen en de wereld redden, zonder dat iemand zal weten dat zij de klus hebben geklaard.

6 Underground is nu te zien op Netflix.

3. Truth Be Told – serie op Apple TV+

True-crime podcasts zijn zo populair dat Apple TV+ er een complete serie aan heeft gewijd. En wel met Breaking Bad-ster Aaron Paul. Nieuw bewijs dwingt podcaster Poppy Parnell (Octavia Spencer) om opnieuw te kijken naar de moordzaak die van haar een mediasensatie maakte. Aaron Paul speelt de man die ze misschien wel onterecht achter de tralies heeft geholpen. Net als bij Vikings seizoen 6 zijn de eerste drie afleveringen nu te zien.

De eerste drie afleveringen van Truth Be Told zijn nu te zien op Apple TV+.

Vikings op Rotten Tomatoes

Nog even over Vikings op Rotten Tomatoes. Seizoen 6 kwam binnen met een 100 procent score en dat komt eigenlijk nooit voor. Dit is op basis van de eerste afleveringen. “Geniale start van seizoen 6. De relatie tussen Ivar en Oleg is zó intrigerend”, schrijft een van de recensenten. Check hier het overzicht van de eerste recensies over het nieuwste seizoen van Vikings.

? Check hier onze top 3 van vorige week

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vikings seizoen 6 scoort zeldzaam hoog op Rotten Tomatoes
Sluiten