Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 28 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

NASA is de nieuwe Netflix-killer met gratis streamingdienst

Move over Netflix! Hier is NASA met een astronomische nieuwe streamingdienst, gratis en voor niets.

Aan HBO Max, Netflix, Disney+, Videoland, SkyShowtime en de rest heb je niet meer genoeg. Voor buitenaards goede films en series moet je voortaan bij NASA zijn. Dit soort spectaculaire ruimtebotsingen stream je vanaf nu bovendien live.

NASA lanceert gratis streamindienst

Het is een kleine stap voor de NASA, maar een grote sprong voor de aan streamingdiensten verslaafde mensheid. De nieuwe on-demand streamingdienst heet, en die naam kan origineler, NASA+. Maar we oordelen niet op naam.

Want wat betreft de inhoud zal niemand kunnen tippen aan de gratis streamingdienst. NASA+ is reclamevrij, gratis en gezinsvriendelijk. Het nieuwe platform gaat de met een Emmy bekroonde live-verslaggeving van de maanlanding Apollo 11 uitzenden, maar je kunt ook nieuwe originele videoseries streamen.

Via verschillende platforms beschikbaar

NASA+ is beschikbaar via de NASA-app op mobiele en tabletapparaten van iOS en Android. Maar ook op streaming-mediaspelers zoals Roku, Apple TV en Fire TV. Wees gerust als je niet van ingewikkeld gedoe houdt. Ook via het aloude internet bereik je de gratis streamingdienst (lezen jullie mee bij Netflix) op zowel je desktop als mobiele apparaten.

De vernieuwde websites van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie moeten een onderwerpsgerichte ervaring bieden met een zoekmachine, geïntegreerde navigatie en publicatiemogelijkheden. Uit de beschrijving van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie blijkt dat het de bedoeling is om verschillende elementen van zijn sites, multimediabibliotheken en eerdere series samen te voegen tot één centraal punt voor ruimtevaartliefhebbers.

Space Force op Netflix

Neem je de ruimtevaart niet zo serieus en bekijk je liever satire? Check dan de heerlijke serie Space Force op Netflix, met onder anderen Steve Carell uit The Office. En heb je überhaupt niks met beeldschermen en, al dan niet gratis, streamingdiensten? Bouw de ruimtevaarttechnologie van NASA dan gewoon na met deze LEGO-set.

nasa, nasa+, streamingdienst netflix killer
(Afbeelding: NASA+)

Check ook deze Tesla-killer die bekroond is door de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.