Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 27 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

LEGO lanceert grootste NASA-set ooit en je krijgt er een cadeau bij

Hier is de grootste NASA-set ooit van LEGO. Het Artemis ruimtelanceersysteem zit vol details en tot en met 7 juni 2024 krijg je er een gratis bouwsetje bij als cadeau.

Dat cadeau geldt overigens voor alle LEGO-sets vanaf 100 euro die je vóór 8 juni 2024 koopt. Het gaat om een waterpark ter waarde van 19,99 euro. Toch weer een leuk verjaardagscadeau voor een van je kinderen, neefjes of nichtjes.

Artemis ruimtelanceersysteem als bouwset

Het Artemis-programma van NASA laat weer eens mensen op de maan landen, de eerste vrouw zelfs, maar daarnaast fungeert het ook als voorbereiding op bemande ruimtevaart naar Mars. Met LEGO kun je jouw fantasie nu de vrije loop laten.

LEGO lanceert grootste NASA-set ooit en je krijgt er een cadeau bij artemis lanceerprogramma
(Afbeelding: LEGO)

De nieuwe NASA-bouwset van LEGO bestaat onder meer uit een spaceshuttle, twee boosters voor vaste brandstof, een Orion-capsule en een gedetailleerde mobiele lanceertoren. Met 4 miljoen kilogram stuwkracht is de SLS de krachtigste raket ooit gebouwd. Wees gerust, daar beschikt deze set niet over.

Grootste NASA-set ooit van LEGO

Door de jaren heen zijn er aardig wat NASA-sets uitgekomen. Met 3.601 onderdelen en afmetingen van 70 centimeter hoogte bij 27 centimeter breedte bij 30 centimeter diepte is het de grootste ooit in zijn genre. Mooie aanvulling op deze realistisch draaiende zon, aarde en maan van LEGO Technic.

LEGO-lanceert-grootste-NASA-set-ooit-en-je-krijgt-er-een-cadeau-bij-artemis-lanceerprogramma-1
(Afbeelding: LEGO)

Het NASA Artemis ruimtelanceersysteem is nu te koop via de officiële website van LEGO. Je koopt de bouwset voor 259,99 euro en je krijgt er dus een gratis waterpark bij als je het bouwwerk vóór 8 juni 2024 koopt.

Groot, groter grootst

Artemis mag dan de grootste NASA-set ooit zijn, het is zeker niet de grootste bouwset ooit van LEGO. Ben je daarnaar op zoek? Check hier de top 5 grootste sets, die samen ooit 3.000 euro kostten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.