Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Hebbedingen 28 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Hoge korting op stille koffiemachine van Philips bij Bol 10-daagse

Een volautomatische espressomachine van Philips met verse bonen. Klinkt goed, maar ook duur. Tijdens de Bol 10-daagse wordt er gelukkig een flinke hap uit de prijs genomen met een korting van 20 procent. Maar is het ook een goed koffiezetapparaat in de aanbieding?

Normaal blinkt Bol niet uit in grootse aanbiedingen – regelmatig zetten ze in capslock met rode letters en zwaailichten ‘hoge korting’ bij een prijs waar 5 euro vanaf is gehaald, maar dat is buiten de Bol 10-daagse gerekend. Nu strooien ze wél met kortingen van betekenis, zoals ook op deze Smart TV’s voor het EK 2024.

Waar we deze Philips LatteGo volautomatische espressomachine bij Coolblue in de aanbieding zien voor 429 euro, en bij MediaMarkt voor 427 euro, duikt Bol hier flink onder met een tijdelijke prijs van 385 euro. Prima aanbieding, dus.

Espressomachine van Philips met korting bij Bol 10-daagse

De Philips LatteGo series heeft meerdere modellen. In deze aanbieding gaat het om de 2300 EP2334/10. Hiermee kun je vier dranken bereiken: espresso, koffie, cappuccino en thee. De vacaturetekst pronkt met 5000 kopjes koffie voordat je moet ontkalken. Da’s ongeveer 4900 meer dan onze Senseo.

bol 10-daagse koffiemachine phillips korting aanbieding (2)
(Afbeelding: Bol)

Ook prettig: deze koffiemachine klinkt voor de verandering níet alsof er een straaljager opstijgt in de keuken. Deze Philips heeft werk gemaakt van geluidsisolatie, waardoor de bonen in stilte gemalen en verwerkt worden. Een niet te onderschatten pluspunt.

Philips-koffiemachine LatteGo series 2300: de reviews

Leuk en aardig, zo’n aanbevelingstekst. Maar wij kijken liever in de review-sectie naar wat Henk en Ingrid erover te zeggen hebben. Op basis van 29 reviews krijgt deze Philips-koffiemachine 4,3 sterren op een schaal van 5.

bol 10-daagse koffiemachine phillips korting aanbieding
(Afbeelding: Bol)

Als we dieper in de inhoud duiken, lezen we dat de meeste klanten inderdaad tevreden zijn met hun espressomachine, al dan niet met korting. ‘Doet wat het moet doen en dat is koffie zetten’, ‘stelt niet teleur’, ‘lekkere koffie’, zo luidt een greep uit de overwegend nuchtere maar lovende commentaren.

Is er ook een kritische noot? Jawel, als je goed zoekt. Sommige mensen vinden vier koffiesoorten wat karig voor een espressomachine van Philips. Andere vinden het melkreservoir wat klein: ‘je kunt er net twee cappuccino’s mee zetten’.

Desondanks denken we bij Manners dat je met deze espressomachine van Philips een degelijk koffiezetapparaat met verse bonen in huis haalt. Zeker als je hem in de aanbieding bij de Bol 10-daagse koopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.