Martin de Coninck
Martin de Coninck Films & Series 19 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

5 lekkere films en series die in week 7 op Netflix verschenen

Ieder weekend tippen we de beste of meest opvallende films en series die er nieuw zijn bijgekomen op Netflix. In week 7 een mooie mix, waaronder het vervolg op een horrorklassieker uit 1974: The Texas Chain Saw Masacre. En vergeet ook de serie Space Force niet.

Deze winter voelt als een lange herfst. Naar buiten gaan doen we alleen als het echt moet en opgesloten in onze woning snakken we naar nieuw kijkvoer. Gelukkig bracht Netflix ook afgelopen week weer genoeg nieuwe series en films om er toch een indoor-feestje van te maken.

Nieuwe series en films op Netflix in week 7

Naast Texas Chainsaw Masacre worden ook serieliefhebbers deze week op de wenken bediend met coole titels als Space Force seizoen 2. Een geweldige komedieserie met Steve Carell in de hoofdrol, ook bekend van zijn fantastische optredens in The Office US.

1. Space Force seizoen 2 (Original Serie)

John Malkovich en Steve Carell zijn terug in de komische militaire serie The Space Force. Een viersterrengeneraal (Carell) werkt samen met een excentrieke wetenschapper (Malkovich – hoe kan het ook anders) om een nieuwe afdeling van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force. We gaan verder na de dramatische gebeurtenissen aan het einde van seizoen 1, waarbij het team Amerikaanse astronauten vast komt te zitten op de maan.

2. Texas Chainsaw Masacre (Original Film)

Alweer het negende deel uit deze lugubere franchise. De Netflix-film speelt zich af na het origineel uit 1974, dat sowieso het kijken waard is. Leatherface duikt weer op, na zich bijna vijftig jaar te hebben verscholen; hij moest vast even bijkomen van z’n killing spree. Een groep jonge idealisten kruist per ongeluk zijn pad, waarna Leatherface besluit zijn oude hobby nieuw leven in te blazen. Bereid je voor op een hoop ‘gore’ en afgehakte ledematen.

3. One Of Us Is Lying (Original Serie)

Een slimme nerd, een atleet, een populaire meid, een crimineel en een hopeloos geval moeten allemaal nablijven in een straflokaal. Die ervaring is velen van ons niet vreemd, dus op zich niets bijzonders. Behalve dat er vijf personen naar binnen gaan en er maar vier levend uitkomen. Niet iedereen spreekt de waarheid en dus moet er iemand liegen. Maar wie? Deze thrillerserie is een vertolking van het populaire boek van schrijfster Karen McManus.

4. Rabbids Invasion Special: Mission to Mars (Original Film)

Speciaal voor de kleintjes onder ons stelt Netflix deze geweldige familiefilm beschikbaar vanaf week 7. Maar onderschat de film niet: ook leuk voor volwassenen. Waarom mensen naar Mars sturen als we hiervoor ook konijnen kunnen gebruiken? Precies, een geweldig idee! Beardie, het genie van het stel kan niet wachten om te gaan. Nadat hij met succes alle tests heeft doorlopen ontmoet hij de rest van de crew. Disco, koningin van de dansvloer. Cosmo, een piloot met weinig zelfvertrouwen. En Mini, een lief klein konijntje die graag volwassen wil zijn. Een uiterst dynamisch team dat vertrekt op een knotsgekke reis naar Mars.

5. Undercover (Film)

undercover, telefilm, netflix, week 7, 2022
(Afbeelding: September Film Distribution)

Als hekkensluiter van het rijtje nieuwe series en films de film Undercover. Niet te verwarren met die andere Undercover, de Netflix Original-serie. Deze Undercover (2015) volgt een Nederlandse politieagente die in een kleine stad werkt, totdat ze de opdracht krijgt bij de Turkse maffia te infiltreren om een drugsdealer te ontmaskeren. Déjà vu inderdaad, het verhaal lijkt erg seizoen 3 van de Undercover-serie, maar staat hier compleet los van. Al was het maar omdat deze film uit 2015 stamt.

Bekijk hier welke nieuwe films en series er in week 6 allemaal bijkwamen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.