Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 28 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

De 10 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man

Sylvana IJsselmuiden, bekend van Dumpert, is de grote winnares in de FHM 500 van 2020. De Nederlandse man heeft gekozen: dit zijn de mooiste vrouwen uit Nederland in 2020.

Woensdagavond 27 mei werd niet het moment van SpaceX, maar van Sylvana. Ze werd in de FHM 500 van 2020, die je hier bestelt, uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Ze volgt daarmee Jessie Jazz Vuijk (foto’s) op.

De mooiste vrouwen van Nederland in 2020

1. Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is geboren in de Friese hoofdstad Leeuwarden en werkte als presentatrice voor onder meer XITE, Omrop Fryslân en RTL 4. Maar echt bekend werd ze pas door het programma Dumpertreeten op Dumpert. Nu is ze de kersverse nummer 1 in de FHM 500 en ligt Nederland aan haar voeten. Lees en bekijk hier meer.

2. Romee Strijd

Romee Strijd is hét Nederlandse model van nu en behoort al jaren tot de mooiste vrouwen van Nederland. Ze is een van de sterren van Victoria’s Secret, maar alleen daarmee doen we haar te kort.

3. Yolanthe Cabau

Yolanthe, die in dit lijstje ook al eens op nummer 1 eindigde, was vorige maand al te zien met deze lingerieshoot voor de FHM 500. Deze dame is al jaren niet weg te denken uit de top 10 mooiste vrouwen van Nederland.

4. Romy Monteiro

Ook wij kenden Romy Monteiro vooral als zangeres in musicals. Totdat we deze bikini-foto’s voorbij zagen komen. Ze staat geheel terecht tussen de mooiste Nederlandse vrouwen van 2020 in de FM 500.

5. Katja Schuurman

We kunnen ons geen FHM 500 herinneren zonder Katja Schuurman in de top 10.

6. Doutzen Kroes

De tweede Fries in dit rijtje is Doutzen Kroes, een van de mooiste Nederlandse vrouwen ooit. Nog altijd populair en nog steeds niet vies van foto’s zonder kleren.

7. Abbey Hoes

Abbey Hoes won al eens het Gouden Kalf, maar in de FHM 500 staat ze vooralsnog op een zevende plek.

8. Jessie Jazz Vuijk

Speciaal aandacht voor de nummer 1 in de FHM 500 van 2019: Jessie Jazz Vuijk. Hé, waar is die prins?

9. Zoey Ivory

Zoey Ivory werd Miss Nederland in 2016 en de Nederlandse man is haar nog niet vergeten. Bekijk ook deze lingerieshoot voor de FHM 500.

10. Yasmin Karssing

Nieuw in de top 10 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man is Yasmin Karssing. Ze werd bekend door Temptation Island.

De mooiste vrouwen van Nederland in de FHM 500 vorig jaar

Bekijk hier de top 7 van vorig jaar, met toen onder anderen nog Kim Feenstra in de gelederen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.