Pim Jansen
Pim Jansen Life 28 mei 2020

De 10 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man

Sylvana IJsselmuiden, bekend van Dumpert, is de grote winnares in de FHM 500 van 2020. De Nederlandse man heeft gekozen: dit zijn de mooiste vrouwen uit Nederland in 2020.

Woensdagavond 27 mei werd niet het moment van SpaceX, maar van Sylvana. Ze werd in de FHM 500 van 2020, die je hier bestelt, uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Ze volgt daarmee Jessie Jazz Vuijk (foto’s) op.

De mooiste vrouwen van Nederland in 2020

1. Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is geboren in de Friese hoofdstad Leeuwarden en werkte als presentatrice voor onder meer XITE, Omrop Fryslân en RTL 4. Maar echt bekend werd ze pas door het programma Dumpertreeten op Dumpert. Nu is ze de kersverse nummer 1 in de FHM 500 en ligt Nederland aan haar voeten. Lees en bekijk hier meer.

View this post on Instagram

Nogmaals dank voor jullie super super lieve reacties. Hier even een vrijmibootje voor jullie. Kusje❤️

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) on

View this post on Instagram

Liefste volgers, enorm bedankt voor al jullie stemmen. Echt, wtf, dit voelt nog zo onwerkelijk allemaal. Nog maar een paar jaar geleden begon ik als reporter bij bij Autobahnq, en ging alles over epische auto’s. Daarna kwam ik bij mijn liefste mannnen van Dumpert terecht. Nu word ik door @fhm_nederland uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. HOE DAN?! Ik vind het een ongekende eer en ben jullie allemaal zeer dankbaar. Om het te vieren ga ik morgen samen met 22 BN’ers een nieuw Coronalied opnemen haha nee grapje. Vergeet niet popjes: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt. Kusje!

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) on

View this post on Instagram

Oké popjes. Vrijdag is het Valentijn! Tijd om je crush te taggen! Dan weet hij/zij het maar!! Oh en hier een paar  tips van Syl van uit een vrouwelijk perspectief: (1) Ook al zegt ze nee ik hoef niks. Wil ze wel wat. (Bloemen,chocolade alles is goed) (2) Ook al vind jij het een commerciële onzin dag. Zij niet. PUNT UIT. Discussie gesloten. (3) Heb je geen Valentijn? Maak 14 feb je move! Wie niet waagt blijft maagd. (4) Ga je vrijdag avond op zoek naar je Valentijn in de kroeg? Zeg dan niet : "Ik heb morgen een kater,  zoek nu nog een pussy". Is gewoon net iets te onsubtiel. Klein beetje maar hoor. (5) En vooral heb elkaar en je medemens lief! De wereld is al hard genoeg! (Geef bijvoorbeeld ook eens die lieve kassamevrouw een complimentje)❤️❤️. 📸 by @kaspervansteveninck

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) on

View this post on Instagram

We mogen het ein-de-lijk van de daken schreeuwen: @sylvana is de Mooiste Vrouw van Nederland van 2020! 👑 Uiteraard hoort daar een fotoshoot bij. Hier alvast de video van de shoot… Je kan de FHM500 NU bestellen. Zoals altijd krijg je ‘m bij aankoop van een Tabac-product. Vandaag bestellen is morgen in huis! 🔥#fhm500 #sylvana #mooistevrouwvannederland #fhm #photoshoot #magazine #outnow #photography #ordernow #linkinbio

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

2. Romee Strijd

Romee Strijd is hét Nederlandse model van nu en behoort al jaren tot de mooiste vrouwen van Nederland. Ze is een van de sterren van Victoria’s Secret, maar alleen daarmee doen we haar te kort.

View this post on Instagram

Throwback 🖤

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

Back in the days when we were shooting on the beach 🌞

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

3. Yolanthe Cabau

Yolanthe, die in dit lijstje ook al eens op nummer 1 eindigde, was vorige maand al te zien met deze lingerieshoot voor de FHM 500. Deze dame is al jaren niet weg te denken uit de top 10 mooiste vrouwen van Nederland.

View this post on Instagram

Ter ere van ons 20-jarig bestaan hebben we een speciale All Time Favorite Award in het leven geroepen. En de award gaat naar… @yolanthecabau! 😍 Met haar fenomenale schoonheid, jarenlange staat van dienst en als drievoudig winnares van de FHM 100 Sexiest (2006, 2007, 2009) kon de jury niet om haar heen. Van harte gefeliciteerd Yo! De fotoshoot met Yolanthe check je nu in de FHM500, die je via de link in bio kunt bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis. Enjoy! 🎉 #yolanthecabau #fhm500 #alltimefavorite #award #fhm #photoshoot #magazine #photography #hot #sexy #lingerie #outnow #ordernow #linkinbio 📸: @martika_avalon

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

4. Romy Monteiro

Ook wij kenden Romy Monteiro vooral als zangeres in musicals. Totdat we deze bikini-foto’s voorbij zagen komen. Ze staat geheel terecht tussen de mooiste Nederlandse vrouwen van 2020 in de FM 500.

View this post on Instagram

1: geposeerd, 2: niet-geposeerd en 3: vlieg 🦟

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

5. Katja Schuurman

We kunnen ons geen FHM 500 herinneren zonder Katja Schuurman in de top 10.

View this post on Instagram

Ik dacht, jullie kunnen wel een beetje zon gebruiken: liefs en licht uit Mexico! 🌞🌝✨ #mexico #beterlaatdannooit #zon Dressed in de nieuwe collectie @pom_amsterdam by Katja!

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

6. Doutzen Kroes

De tweede Fries in dit rijtje is Doutzen Kroes, een van de mooiste Nederlandse vrouwen ooit. Nog altijd populair en nog steeds niet vies van foto’s zonder kleren.

View this post on Instagram

🌊🌊🌊

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

7. Abbey Hoes

Abbey Hoes won al eens het Gouden Kalf, maar in de FHM 500 staat ze vooralsnog op een zevende plek.

View this post on Instagram

It’s going to be a lovely and productive day 🌞🌻💫

A post shared by ABBEY HOES 🤍 (@abbeyhoes) on

8. Jessie Jazz Vuijk

Speciaal aandacht voor de nummer 1 in de FHM 500 van 2019: Jessie Jazz Vuijk. Hé, waar is die prins?

View this post on Instagram

Een van mijn lievelings foto’s gemaakt door @jaspersuyk voor @fhm_nederland, deze week zou ik mijn “kroontje” doorgeven. Ik zou willen dat iedere vrouw eens zo’n “kroontje” zou mogen dragen. Allemaal prachtig op hun eigen manier. Dus hierbij zet ik mijn kroontje “energetisch” allemaal op jullie koppie. Hoppa. Maar als je dan toch 1 iemand moet kiezen, wie zouden jullie kiezen? 😏

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

9. Zoey Ivory

Zoey Ivory werd Miss Nederland in 2016 en de Nederlandse man is haar nog niet vergeten. Bekijk ook deze lingerieshoot voor de FHM 500.

View this post on Instagram

Sometimes I'm this person, but most of the time all the other ones🤷🏽‍♀️ Photography: @annick_meijer #loveyourself #snapchatfun #zoeyivory #soivory #fhm500 #curly #hairstyles #curls #curlyhairstyles #curlygirl #curlybeauties #curlscurlscurls #cgmethod #curlygirlmethod #curlynaturalhair #naturalhair #krullen #soivory #zoeyivory #hairgoals #curlybeauties #curledhair #curlycommunity #krullendhaar #goldenhour #cgmethod #freckles #hearttattoo

A post shared by Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) on

10. Yasmin Karssing

Nieuw in de top 10 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man is Yasmin Karssing. Ze werd bekend door Temptation Island.

View this post on Instagram

Onze Social Media Queen van 2020… @yazzierose! In de FHM500 vind je onze voortreffelijke shoot met Yasmin. Wat een stunner! 😍 Blad met de shoot van Yas kun je nu halen bij aankoop van een Tabac-product. Check de link in bio, kies wat lekkers uit en hij ploft morgen op je deurmat! #fhm500 #yasminkarssing #socialmediaqueen #fhm #lingerie #beauty #romytreebusch #photography 📸: @rtreebusch

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

De mooiste vrouwen van Nederland in de FHM 500 vorig jaar

Bekijk hier de top 7 van vorig jaar, met toen onder anderen nog Kim Feenstra in de gelederen.

Reageer op artikel:
De 10 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man
Sluiten