Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 17 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Romee Strijd is de ster in nieuwe Victoria’s Secret Swim-campagne

Oké, genoeg gehaat op Victoria’s Secret. Ieder merk verdient een tweede kans en ieder merk mag natuurlijk ook zijn eigen strategie bepalen. Hoe dan ook: het Nederlandse model Romee Strijd is de ster in de nieuwe Swim-campagne.

Victoria’s Secret heeft de afgelopen tijd heel wat kritiek te verduren gehad. Deels selectieve verontwaardiging, deels terechte kritiek. Inmiddels heeft het bedrijf zichzelf opnieuw uitgevonden met meer diversiteit en inclusiviteit. De nieuwe Swim-campagne is geschoten in oktober, nog voor dat officieel werd aangekondigd dat de Victoria’s Secret Fashion Show verleden tijd is. De sterren: Romee Strijd, Jasmine Tookes en Barbara Palvin.

Romee Strijd in Victoria’s Secret Swim-campagne

Het 24-jarige Nederlandse model loopt al even mee in de modewereld. Ze deed campagnes voor onder meer Badgley Mischka, Burberry, Calvin Klein, Christopher Kane, DKNY, Donna Karan, Louis Vuitton, Michael Kors en Yves Saint Laurent. Sinds 2015 is ze Victoria’s Angel voor Victoria’s Secret, net als Doutzen Kroes ooit was. In 2014 liep ze al haar eerste show, toen nog een wereldwijd fenomeen waar iedereen naar uitkeek. Nu is Romee Strijd de grootse Nederlandse ster van het beroemde lingeriegilde en dat staalt ze aan alle kanten uit in de nieuwe Swim-campagne.

Barbara Palvin en Jasmine Tookes

Romee Strijd is in de Victoria’s Secret Swim-campagne te zien naast Jasmine Tookes en onze muze Barbara Palvin. Het laatst genoemde model uit Hongarije is een van de nieuwe gezichten van het Amerikaanse lingeriemerk. Bekijk hieronder de foto’s van de campagne.

Behind the scenes

Tijdens de shoot in oktober werden al de nodige behind the scenes beelden gedeeld van Romee Strijd, Jasmine Tookes en Barbara Palvin. Om met de legendarische woorden van Theo Reitsma te spreken: ‘Dit is een goed stel hoor’.

? Check ook: Doutzen Kroes onthult nieuwe lingerie-collectie Hunkemöller

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Romee Strijd is de ster in nieuwe Victoria’s Secret Swim-campagne
Sluiten