Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 30 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Doutzen Kroes uit de kleren op Instagram: ‘Pluk de dag’

Doutzen Kroes is uit de kleren gegaan op Instagram. Niet menselijks is ons vreemd, dus dit durven we goed nieuws te noemen.

We weten niet waar we Doutzen Kroes aan te danken hebben, maar ze is lekker bezig de laatste tijd. Hunkemöller-campagne hier, Instagram-fotootje daar. Al haar foto’s zijn om in te lijsten, maar er is natuurlijk extra aandacht voor een foto als de Friezin uit de kleren gaat.

Doutzen Kroes uit de kleren op Instagram

Doutzen Kroes is inmiddels 35 jaar maar nog altijd razend populair. Waarom ze met blote billen appels aan het plukken is weet niemand, feit is dat de hele wereld erbovenop zit als uit de kleren gaat en daarvan een foto post op Instagram. Waar ze gemiddeld zo’n 80 duizend likes krijgt op een foto of video, staat de teller op haar meest recente naaktfoto al op een kwart miljoen. “Pluk de dag! As we say in Holland ‘Pluck the Day’!”, aldus de Friezin bij de onderstaande post op Instagram.

Yep, Doutzen Kroes is een hogere vorm van kunst. Dat bewijst ze al sinds 2005, toen ze definitief doorbrak als model via de Victoria’s Secret Fashion Show, die dit jaar voor het eerst niet meer gehouden wordt. Daarover hier meer. Doutzen Kroes is daar in ieder geval al eerder gestopt, dit jaar tekende ze zelfs een petitie tegen seksueel wangedrag. Wat dat betreft zit ze bij Hunkemöller beter op haar plek, zoals je ziet in deze stralende fotoshoot.

Foto’s

Maar Doutzen Kroes is met meer bezig dan alleen de campagnes voor Hunkemöller en in haar blote billen appels plukken in de tuin. Zoals vakantie vieren met voormalige Victoria’s Angels en fotoshoots voor andere merken. Een overzicht van haar beste werk tijdens de hete zomer van 2019.

? Check ook: 5 relatief onbekende Nederlandse modellen op Instagram om direct te volgen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.