Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

5 Nederlandse Instagram-modellen om direct te volgen

Instagram is leuk en wel om één reden: het sociale medium is gevuld met ‘s werelds mooiste vrouwen, waarvan er meer uit Nederland komen dan je zal denken. Vijf Nederlandse Instagram-modellen om direct te volgen.

Lindsey van der Hoeven

Lindsey van der Hoeven komt uit Rotterdam en ken je wellicht als Linnebel. Ze is een van de Nederlandse Instagram-modellen die in de top 10 nieuwkomers stond van de FHM 500. Wij zijn fan van deze natuurlijke schoonheid. Ze stond model voor de niets verhullende bikini’s van Joel Alvarez, bekend van het Black Tape Project.

Cindy Kimberly

De populairste vrouw van alle Nederlandse Instagram-modellen is Cindy Kimberly. Ze is geboren in Amsterdam, woont in Spanje, werd ontdekt door Justin Bieber en heeft de mooiste billen van Nederland. Lees en bekijk hier meer over deze prachtige dame met 5,5 miljoen volgers.

Sanne de Kramer

Sanne de Kramer stond in 2017 in de finale van Hollands Next Top Model, maar ze won niet. Wel staat ze in deze top 5 Nederlandse Instagram-modellen, veel belangrijker natuurlijk. De foto’s vertellen de rest.

Nicky Opheij

Door naar Nicky Opheij, een 25-jarige dame die je als personal trainer wil. Onder de Nederlandse Instagram-modellen is ze onze favoriete fitnesslerares. Verder uitleg lijkt ons overbodig. Oh ja, in 2017 was ze Miss Nederland.

Chelsey Weimar

Leonardo DiCaprio hebben we nog nooit kunnen betrappen op een slechte smaak. Chelsey Weimar zou een van zijn veroveringen zijn geweest, maar dat is alweer eventjes geleden. Nu willen we gewoon vertellen dat dit een van de Nederlandse Instagram-modellen is die je direct moet volgen. Waarom? Daarom.

Meer Nederlandse Instagram-modellen

Uiteraard zijn er veel meer Hollandse schonen e vinden op social media. Bekijk bijvoorbeeld de foto’s van Lisa van Vlijmen en Imre Çeçen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.