Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 13 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Voormalig Miss Nederland Zoey Ivory uit de kleren voor FHM

Als wij zeggen Zoey Ivory, dan zeg jij natuurlijk Miss Nederland. Juist, in 2016 werd ze verkozen tot de mooiste vrouw van ons land. Nu is ze uit de kleren gegaan voor een stijlvolle FHM-shoot.

Onlangs schreven we nog dat we in deze periode van het jaar het kerstnummer van Playboy zo missen. Welke bekende Nederlandse zou er nu weer uit de kleren gaan? Wie komt er op de cover van het kerstnummer? Bekijk hier onze favoriete BN’ers ooit in Playboy. Nu aandacht voor voormalig Miss Nederland Zoey Ivory in FHM. Zo komt het toch nog goed met dat decembergevoel.

Voormalig Miss Nederland Zoey Ivory voor FHM

Een lingerieshoot voor FHM, hoe is dat eigenlijk om te doen? “Ik vond het zeker spannend. In het begin voelde het lichtelijk awkward omdat ik al zó lang geen shoot in lingerie had gedaan, dat deed ik echt alleen in mijn modellenperiode voordat ik Miss Nederland 2016 was geworden”, zegt Zoey Ivory. “Maar ik kan onwijs met fotograaf Annick Meijer lachen en het was al snel een gezellige sfeer. Ze heeft me neergezet zoals ik ben, in mijn eigen huis. Heel tof, zoiets heb ik nog nooit eerder gedaan en ben er dus heel blij mee.”

Zoey Ivory, Annick Meijer, FHM, uit de kleren, lingerie, shoot, miss nederland
Bron: FHM / Annick Meijer

Zoey Ivory is naar eigen zeggen niet vaak meer in de sportschool te vinden en dat maakte de FHM-shoot voor haar extra spannend. “Ik sport eigenlijk bijna niet door tijdgebrek (en stiekem ook luiheid) en ik hou ontzettend van eten. Ik heb mazzel dat mijn lichaam over het algemeen gewoon zo blijft zoals het is. Maar na altijd zo afgetraind te zijn voor modellenwerk, was het wel even wennen. Maar ik sta voor echtheid, dingen zoals striae zal je ook echt niet weg gefotoshopt zien.” Houden we van, als vrouwen dit uitdragen. Gelukkig is de tijd van het surrealistische schoonheidsideaal voorbij.

Bekijk de volledige fotoshoot

De complete FHM-shoot met voormalig Miss Nederland Zoey Ivory bekijk je HIER. Wij maken een diepe buiging voor fotografe Annick Meijer.

? Check ook: Dit zijn de 7 mooiste vrouwen van Nederland volgens de Nederlandse man

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Voormalig Miss Nederland Zoey Ivory uit de kleren voor FHM
Sluiten