Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 22 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Jessie Jazz Vuijk wint FHM 500 en is ‘mooiste Nederlandse vrouw’

Jessie Jazz Vuijk is de winnares van de FHM 500 van 2019 en mag zich de mooiste vrouw van Nederland noemen. Jessie Jazz Vuijk is een Nederlandse YouTuber en voormalig Miss Nederland en volgt presentatrice Shelly Sterk op.

Jessie Jazz Vuijk wint FHM 500 van 2019

De FHM 500 kun je vergelijken met de Quote 500, maar dan met een interessante inhoud. Waar Quote zich richt op rijke Nederlanders, richt FHM zich op Nederlandse vrouwen. Juist, doe ons die laatste maar. Goed, Jessie Jazz Vuijk is dus de winnares van 2019. Mocht je haar nog niet kennen, dan vergeet je haar nu nooit meer. In 2016 eindigde ze in de FHM 500 op plaats 40, in 2017 op plaats 64 en vorig jaar op plaats 41. Nu is ze volgens FHM dus de mooiste vrouw van Nederland en daar kunnen we prima mee leven als we door haar foto’s bladeren.

Jessie Jazz Vuijk, fhm 500, 2019, mooiste vrouw van nederland, winnares

Naast haar werk als YouTuber is de kersverse winnares model voor onder meer lingeriemerk Hunkemöller, maar dat maakt haar er niet minder bescheiden op. “Toen ik hoorde dat ik de FHM 500 had gewonnen dacht ik alleen maar ‘Wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral enorm vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland’. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder om in dat rijtje te staan”, reageert Jessie Jazz Vuijk.

Jessie Jazz Vuijk, fhm 500, 2019, mooiste vrouw van nederland, winnares
Jessie Jazz Vuijk, fhm 500, 2019, mooiste vrouw van nederland, winnares
Jessie Jazz Vuijk, fhm 500, 2019, mooiste vrouw van nederland, winnares

Jessie Jazz Vuijk mag zich dan de ‘mooiste vrouw van Nederland’ noemen, er zijn nog meer winnaressen in andere categorieën. Hieronder bekijk je ze, met speciale aandacht voor de vriendin van onze grote held Frenkie de Jong.

Mooiste voetbalvrouw: Mikky Kiemeney

De tijden van Sylvie Meis en Yolanthe Cabau liggen achter ons, er is een nieuwe generatie voetbalvrouwen opgestaan. Voor de FHM 500 is Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, uitgeroepen tot ‘WAG van het jaar’. Ze won het van Monica Geuze (Lars Veldwijk) en Annekee Molenaar (Matthijs de Ligt). Bekijk ook de eerdere fotoreportage van Mikky Kiemeney op Manners.

Social Media Prinses: Sophie Milzink

Mooiste sportvrouw: Jutta Leerdam

Bekijk ook deze eerdere fotoreportage van Jutta Leerdam op Manners.

De papieren FHM 500, met een fotoshoot van Jessie Jazz Vuijk, is hier te bestellen bij aankoop van twee Tabac-producten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.