Jutta Leerdam, de mooiste sportvrouw van Nederland

Maak kennis met Jutta Leerdam, een schaatster met meerdere talenten die geheel terecht verkozen is tot de mooiste sportvrouw in de FHM 500 van 2019. Wauw, wat een sportvrouw. Bekijk hier de overige winnaressen van de FHM 500 van 2019.

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Jutta Leerdam

We hebben in Nederland meer dan genoeg schaatstalent, maar de dame die wij vooral in de gaten houden is natuurlijk Jutta Leerdam. Deels vanwege haar talent op de geslepen ijzers en deels vanwege haar fijne verschijning. Daarom is de talentvolle en beeldschone Jutta Leerdam vandaag Manners Mooiste.

Weetje: Jutta spreek je uit als Joeta
Haar uitverkiezing voor onze vaste rubriek heeft ze natuurlijk zelf verdiend, maar het is ook alvast een cadeautje. Gisteren werd de blonde schone verkozen als mooiste sportvrouw van Nederland. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al behoorlijk wat kilometers op het ijs gemaakt en dat deed ze meestal met succes. Zo werd ze in het seizoen 2016/2017 wereldkampioen bij de junioren.

Ook vorig jaar was ze regelmatig succesvol en begint ze steeds beter mee te komen bij de senioren. We verwachten dit seizoen dan ook dat we haar regelmatig gaan tegenkomen bij alle EK’s en WK’s. Daar kan ze niet alleen op onze steun rekenen, maar ook op die van schaatser Koen Verweij. De voormalig-Olympisch kampioen heeft namelijk sinds dit jaar een relatie met Jutta Leerdam.

Missing the beach days.. ☀️

8,725 Likes, 26 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Missing the beach days.. ☀️”

Learn to love the burn 🔥 #ikopushinglimits

6,779 Likes, 15 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Learn to love the burn 🔥 #ikopushinglimits”

W E E K E N D !

7,616 Likes, 31 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “W E E K E N D !”

Only top level counts🏆 📸 @joostborn

11.7k Likes, 83 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Only top level counts🏆 📸 @joostborn”

Eyes on the top 🏔

7,046 Likes, 25 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Eyes on the top 🏔”

Not hard to see why this is one of my favorite places to train 👀

7,337 Likes, 74 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Not hard to see why this is one of my favorite places to train 👀”

👀

11.6k Likes, 139 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “👀”

Hanging around in Antwerp 🐒

4,754 Likes, 33 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Hanging around in Antwerp 🐒”

Looking forward to go back to inzell next week 👀

11.4k Likes, 63 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Looking forward to go back to inzell next week 👀”

Resting beach face 😋🏝

4,668 Likes, 13 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Resting beach face 😋🏝”

Even though I reaaally enjoyed the summer, I’m now looking forward to the winter. 💪🏼

10.9k Likes, 101 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Even though I reaaally enjoyed the summer, I’m now looking forward to the winter. 💪🏼”

#1 Monday Motivation. Kick ass this week everyone!🏆

12.8k Likes, 84 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “#1 Monday Motivation. Kick ass this week everyone!🏆”

Curacao🏝

7,029 Likes, 115 Comments – Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: “Curacao🏝”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

FHM 500 2019

Meer weten over de FHM 500 2019? Lees hier meer.

Reageer op artikel:
Jutta Leerdam, de mooiste sportvrouw van Nederland
Sluiten